трупа грешки на газ

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Пон 13 окт 2008 17:52

:D е очаква да получи сигнал..... и понеже не получава минава в авариен режим(надявам се да си остава в авариен),но май не!!! :D :D :D :D

Потребителски аватар
VW`VENTO
Автомобил: VW BORA 1.9TDI
Двигател: AHF

Re: трупа грешки на газ

Мнениеот VW`VENTO » Сря 20 яну 2010 15:30

Здравейте колеги! Искам да попитам някой може ли да ми каже какво е нужно и как да се направи това ресетване на компа.Как се вързва ме интересува понеже не ми се дават пари за майстори след като мога и сам да си го направя.Нека някой,които го е правил или знае да сподели кое как става.Ще съм му много благодарен.Иска ми се да е със някаво ключе,с което да си го ресетвам само когато се наложи,а не при всяко палене
Благодаря предварително

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Сря 20 яну 2010 22:45

Сваляш буксата на компа и търсиш червен кабел (мисля беше 2-ри пин), на който да има +12в и без контакт - това е търсения кабел, прекъсваш го през едно Ц/К ключе, което си изкарваш вътре при теб и това е :)

Потребителски аватар
VW`VENTO
Автомобил: VW BORA 1.9TDI
Двигател: AHF

Мнениеот VW`VENTO » Чет 21 яну 2010 11:29

The_Machine написа:Сваляш буксата на компа и търсиш червен кабел (мисля беше 2-ри пин), на който да има +12в и без контакт - това е търсения кабел, прекъсваш го през едно Ц/К ключе, което си изкарваш вътре при теб и това е :)

Благодаря много :bowdown

Върни се в “Автогазови уредби”