passatfan2780 написа:здрасти.аз имам друга алтернатива вземаш еди пластмасов 80 литртов бидон(от маслини например ,тъй като си в гърция),една туба силикон и деиствай.евтино и изпитано![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това разби

passatfan2780 написа:здрасти.аз имам друга алтернатива вземаш еди пластмасов 80 литртов бидон(от маслини например ,тъй като си в гърция),една туба силикон и деиствай.евтино и изпитано![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ReD_LiNe написа:Тясна му е тази с новата ще заспи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sashot написа:Постарал си се, като качество на изработката, но:
1. Правил ли си изчисления за обема на тялото?
2. Според мен си пропуснал оребряването и независимо, че за фронталния панел си използвал две плочи, при тези, относително големи размери на озвучителното тяло, стените ще вибрират с доста голяма амплитуда, което е нежелателно.
sashot написа:Постарал си се, като качество на изработката, но:
1. Правил ли си изчисления за обема на тялото?
2. Според мен си пропуснал оребряването и независимо, че за фронталния панел си използвал две плочи, при тези, относително големи размери на озвучителното тяло, стените ще вибрират с доста голяма амплитуда, което е нежелателно.
low_creep написа:Колега ако не можеш да намериш вата , можеш да вземеш от някое старо зимно яке вътре има ( от тея шушлековите)![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта