Затова само ще питам!
-Ако термостата е на нивото на главата,оттам ли ще източвате?
-Когато мотора е горещ,в какво положение е термостата?И ще изтече ли повече течност през наи- ниската точка,отколкото ако се отвори през термостата и остане в радиатора и маркучите?
-За смесването на антифриз,няма да питам-да се замери гъстотата и температурата на замръзване.Само за цвета-коя ябълка е по готина-червената или жълтата?
-Ако един и същ продукт струва 6 лв. на едно място и 14 лв на друго с по лъскава опаковка кои е прецакан?
-Ако отворите термостата,не трябва ли да сте си подсигурили гарнитурки и уплътнения?И ще се оскъпи ли ремонта излишно?
-Каква е Софииската вода-мека,твърда..?И защо в пералните в София не се образува котлен камък?Излишно ли е да се слага дестилирана вода в охладителната система?Колко струва литър такава?
Омръзна ми да обяснявам!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Предполагам защо е пусната тази тема и по въпроса мога да кажа следното-според мен течността се източва от най-ниската възможна точка стига тя да не е без гравитационна връзка с блока тоест да е възможно да не изтече течността в него. За водата то е ясно-който иска си сипва от чешмата ,но ако клиента държи да е дестилирана или дейонизирана каквато там си иска тя ТРЯБВА ДА Е ТАКАВА ! А за антифриза ако на мен някой иска да ми сипе в розовия например син такъв без аз да съм го искал ще го фрасна през ръчичките ама честно!
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
вместо да се дървиш и да ти "омръзва да обясняваш" на нас-вземи си бележка и почни да разговаряш с клиентите си сякаш са ти приятели (всъщност по този начин вероятно ще ти станат такива-по гот е повярвай ми) и да обясняваш повечко приятелю...
няма да издадеш свещенните тайни на занаята-в днешно време никой не е идиот и всичко го има в нета! думичката е една и тя е ОТНОШЕНИЕ! ти явно го нямаш а сега си обиден и недоволен...
никой не е виновен-погледни се сам...
мисля да заключа темата-ясно е какво би било развитието...
няма да издадеш свещенните тайни на занаята-в днешно време никой не е идиот и всичко го има в нета! думичката е една и тя е ОТНОШЕНИЕ! ти явно го нямаш а сега си обиден и недоволен...
никой не е виновен-погледни се сам...
мисля да заключа темата-ясно е какво би било развитието...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”