здравейте,
искам да попитам от къде да промушна захранващия кабел който свърза акумулатора директно с усилвателя? в смисъл от купето къде има процеп да го мушна да излезе при двигателя отпред и от там да си го вързвам към акумулатора? че всичките ми приятели са с други коли! мойто е голф2
мерси предварително

Кабели от къде да ги мушна
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Re: Кабели от къде да ги мушна
Много пъти се е писало ще ти го напиша пак.Кабела от двигателя към купето се промушва посредством прекарванета му през гумена тапа,след това го скриваш под праговете и така до отзад.
dinkonikolaev написа:Много пъти се е писало ще ти го напиша пак.Кабела от двигателя към купето се промушва посредством прекарванета му през гумена тапа,след това го скриваш под праговете и така до отзад.
ами това ми трябва, местонахождението на тази тапа:))
- dinkonikolaev
все някъде трябва да има ако ли не,както на един мой приятел на реното му продупчихме ламарината
и така,щом има мерак всичко става 

dinkonikolaev написа:все някъде трябва да има ако ли не,както на един мой приятел на реното му продупчихме ламаринатаи така,щом има мерак всичко става
ами бащата не дава бе;-)
едвам се нави за музиката па ако му кажа да пробиваме ше вида кола кукуву ляту:)
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
огледай отпред при двигателя, около жилото на газта има тапа и някъде около нея има още една.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
през снопа кабели,които отиват в купето.Пъхни го в средата и някой да го чака отвътре 

- dinkonikolaev
Аз такива интервенции свързани с музиката и разкакачосване на кори и пластмаси ги правя когато баща ми е на работа

:d hah умно
ами като ще ги промушвам ако имам други проблеми пак ще пиша;-)
ами като ще ги промушвам ако имам други проблеми пак ще пиша;-)
- cRoSsFiRe`
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: 2005
Здравейте!
Пиша от името на "nokia", че в момента не може да влезе във форума.
Направо ще цитирам това което ми написа:
imam 2 12V diodni lenti za golfa. kade da promu6a kabela da gi svarja s nqkakuv tok v kolata. za predpo4itane iskam ot zapalkata, no ako imate drugo predlojenie kajete.
Пиша от името на "nokia", че в момента не може да влезе във форума.
Направо ще цитирам това което ми написа:
imam 2 12V diodni lenti za golfa. kade da promu6a kabela da gi svarja s nqkakuv tok v kolata. za predpo4itane iskam ot zapalkata, no ako imate drugo predlojenie kajete.
Последна промяна от IvanMan на Чет 07 окт 2010 5:30, променено общо 1 път.
Причина: кирилицата е задължителна!
Причина: кирилицата е задължителна!
мерси Crossfire`
ама да ъпна темата:
имам 2х 12Волта диодни ленти за голфа. къде да промуша кабела за да ги свържа с някакъв ток от колата? искам да е този от запалката така, че един вид да е регулируемо ОН/ОФФ. ще ги слагам от ляво и от дясно в близост до вратите където е! та предложения ;]?
ама да ъпна темата:
имам 2х 12Волта диодни ленти за голфа. къде да промуша кабела за да ги свържа с някакъв ток от колата? искам да е този от запалката така, че един вид да е регулируемо ОН/ОФФ. ще ги слагам от ляво и от дясно в близост до вратите където е! та предложения ;]?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”