ЕТО КАКВО СТАВА КАТО НЕ СЕ ПОЛЗВАТ ОГЛЕДАЛА!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 26 апр 2006 18:12

DIABLO 666 написа:eгати детската градина е тук,чета си и се чудя какво прави омразата на някой хора към други.много селски постъпки................................незащитавам никой и на никой на страната незаставам но тва с тези копваници на лични е малко детинско.като си имате проблеми що несе видите някаде лице в лице и дасе разберете,невярвам че някой колкото и дае наранен и обиден от някого ще пожелае катастрофа на друг или да му се смее че се е ударил.щото на всеки се случва.Виктор е прав за това дето е написал.

Определено е така. Който каквито проблеми си има, да си ги решава на лична!!! Не мисля, че трябва да превръщате темата в детински спор! Срещата в неделя наближава, който има някакви претенций към другия, да дойде и като мъж да ги заяви! Омръзна ми да чета как някой се скарал с другия!
Относно катастрофата - много кофти работа :( Добре поне, че сте живи и здрави! Ще вземеш нова кола, ако тази не става вече. Пари се изкарват, здравето и живота са най-важните неща!
Бъдете хора и проявете малко толерантност поне, стига сте се карали, в един клуб сте все пак - братя по оръжие (автомобил)!
И аз един път на годината минавам от там... На всеки може да се случи :(

Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Сря 26 апр 2006 19:20

koфти работа-поне няма пострадали.Аз лично съм се качвал в/у такива олигофрени/наречени шофьори/ и хич не ми пука.Даже като ме изпреварват от дясно, на ляв завой на светофар-газ и ги изкарвам от пътя-към бордюрчето.МАЛЕЕЕ КАК СА НЕРВЯ НА ТАКИВА-КАРАчИ.....

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 26 апр 2006 19:35

последно уточнение
АЗ НЕ СЪМ БИЛ СКАРАН С ДАСКАЛА!
не съм коренспондирал с него от много време
и изведнъж днес получих това на лично...
и си споделих как за едни брадва за други сватба...
тема сам си я заключвам...

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 27 апр 2006 16:39

оказа се че не всички на наред напълно
сестрами я болеше вратът и се оказа днес че има изкривяване на прешлените и сега е с яка за неизвестно време.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”