Технически преглед
Технически преглед
Преди 1 седмица ми изтече технически преглед на колата.Не можах да мина на преглед преди да изтече,понеже ми бях отнели книжката.Вчера си взех книжката и сега искам да мна на преглед(не само на документи,а наистина да мина),обаче проблема е следния,че не мога да я закарам понеже в момента реално тя не е минала преглед и ако ме спрат от полицията ще има глоба.Как мога да я закарам,какво трябва да направя?Дано съм бил ясен в обясненията си:)
- Rabbit
- Зайцевъд
- Автомобил: Audi
- Двигател: BAT 2005
Re: Технически преглед
за да постъпиш като съвестен гражданин сигурно трябва да я закараш до пункта с репатрак, но мисля, че ако караш 1-2км. няма да те хванат (освен ако не си бест ъф Варна каръкс).
друг вариант е да питаш някоя минаваща патрулка как може/трябва да стане и евентуално да те съпроводят до пункта.
друг вариант е да питаш някоя минаваща патрулка как може/трябва да стане и евентуално да те съпроводят до пункта.
мисля, че 1 месец е гратисния период за изтекъл преглед
за една седмица няма да имаш ядове освен ако шапкаря не е адски кисел и заядлив
за една седмица няма да имаш ядове освен ако шапкаря не е адски кисел и заядлив
- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
Гратисен период за изтeкъл преглед няма. Ако си съвестен гражданин, колегата по-горе е написал как да я закараш до пункта за техн. преглед. Според мен тръгни до пункта и ако те спрат им обясни как стоят нещата, ако трябва да те придружат до пункта за прегледи.
- kjm
- Автомобил: audi a3
- Двигател: ALH
Мен са ме спирали с изтекъл год.преглед и само ми правят забележка.Но пък те проверяват за всичко за което се сетят
- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
хвани някой приятел с кола, опънете едно въже и си действай!
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Никой не спира градско през деня без да си направил нарушение. Трябва да си адския карък...
нали се сещаш ,че може никой да не го спре ,ама ако някой го удари става сложно.
тех.преглед е от дата до дата и няма гратисен период.
по добре бъди внимателен ако я караш на ход.
тех.преглед е от дата до дата и няма гратисен период.
по добре бъди внимателен ако я караш на ход.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Хм, аз бих я закарал на риск, заради тръпката, амааа така по същия начин преди 4 години семейната кола беше на сервиз и й изтече гражданската докато беше вътре, а сервиза е на по-малко от километър от нас и отивам аз, взимам колата и на връщане една като ме натресе странично и познай какво стана
Карък, който се случва веднъж на 1000, ама на.
Иначе според мен - закарай я, до възможно най-близкия сервиз, но карай много внимателно и спазвай всички знаци. Не мисля че и да те спрат (което е малко вероятно, но все пак възможно) ще ти направят кой знае каъв проблем.
Стискам палци

Карък, който се случва веднъж на 1000, ама на.
Иначе според мен - закарай я, до възможно най-близкия сервиз, но карай много внимателно и спазвай всички знаци. Не мисля че и да те спрат (което е малко вероятно, но все пак възможно) ще ти направят кой знае каъв проблем.
Стискам палци

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всички варианти вече са описани, при това не само в тази тема.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”