Нулиране часовник Голф 3?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нулиране часовник Голф 3?
Проблемът е от смощения в таблото...аз имах същия след като сложих ксенон...отидох при 1 човек и ми го оправи,това което ми каза че има някакъв кондензатор и реле за смяна.
- lud_dj
- Автомобил:
- Двигател:
май и аз на мойта А3ка трябва да разбера кой е кондензатора щот ми прави магерии 

- gozzu
- Автомобил: Vw Golf 4 2_8 V6 4Motion 204 hp
- Двигател: BDE 2002 г
Нулирането е възможно и от разбити втулки на стартера, при мен при много ниски температури се нулира радиото понякога,а е вързано директно на акумулатора на Пасата, батерията е ОК, мерена е, но стартера върти малко тегаво и товари, трябва >

- lud_dj
- Автомобил:
- Двигател:
Дали и при аудито ми е възможно да е така ? Че кат е много студ и издава едни хубави звуци кат запали ....
- BLACK_JETTA
- Автомобил:
- Двигател:
Същия проблем го имам и аз но след като загася джигателя ако до 5 - 10 мин запаля не се нулира ако оба4е престои пове4е време дневния километраж (trip) е на 0.0 Golf 3 1.9 TD 

- Gencho87
- Автомобил: VW Golf MK3 GT
- Двигател: AEK 1.6 1995
Здравейте, след престой както каза колегата и при мен се зануляваше часовника и компа, оказа се че изгаряше един бушон от крайните в дясно не помня кой точно, просто човека, при който я карам по въпросите с електрониката ми сложи следващ по големина бушон и от тогава нямам проблеми. Даже сега като видях, че пишете за тоя проблем доста време си мислех как беше оправен поблема при мен
чао и безпроблемно каране.

- basis4eto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Динамото също дава отражение , имам същия проблем , ама не ми се занимава да го оправям . освен часовника , другото е и като запалиш всичко си свети нали - примерно ако си на фарове , ама като подадеш газ към 2000-2500 оборота , всичко почва да си свети малко по-силно . Акомулатора си е пушка иначе

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”