Volkov написа:На око се виждат разликите като са двата вала един до друг..
ама все пак Визи можеш ли да намериш точните стойности че да се разбере с точност...
Само едно нещо за колектора! Колектор всмукателен САМО от 3F мотор върши работа, този от NZ е същия като стоковия си на g-40!(странно е как и атмосферка и принудително са с еднакви колектори но факт)
не мисля, че има как да ги намеря.. просто гарантирам, че overlap-а е доста сериозен.. особено като съм гледал как се развъртат с него.. просто трябва и раздвижно колело със сигурност за да може да се намести като хората..
дори и да му знаем данните пак няма как да го хванем как му е най-правилното положение
скоро ще имам един вал за проба от 3ф да видя какви ще са разликите и в развъртането и в мощността и ще пусна графики (дано да ми го докарат както са ми обещали де..)
за пример ще дам, че в момента имам въртящ момент на 2500 оборота от 160 нютонметра на колелата. Мощността е под 100 коня (няма да казвам точно колко) и я имам на 4100 оборота и до край я държи равна.. ще го оправим и това скоро време.
Prokopoff скоро ми беше на гости у сервиза и каза, че ще удари рамо за намиране на разни части ама да видим дали ще успеем да ги открием.
Имам и К03 обаче първо ще гледам да строша тази (мама и мръсна неще да се троши.. карам я без филтър сумати време вече ;( )