.. та да се доизкажа де ..

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

.. та да се доизкажа де ..

Мнениеот rado_mit » Вто 25 апр 2006 11:02

.. тази е колата .. :37: .. баси .. и мен вчера ме сефтоса един заблеял се холандец!!! отзад ..
.. но като стана дума да ви разкажа .. аз съм участвал /вкл. и предизвикал де/ в доста ПТП-та .. и доста съм претръпнал .. заблеял се беше човека .. удари ме .. и се заключи в колата .. само вика " .. Сори .. Сори ..." от вътре .. представям си какво са му наговорили за Бг-то че да се държи така .. колата му под наем .. накрая излезе .. започна да ми обяснява как им застраховка колата му и че съм нямало да имам проблеми .. и т.н. .. не спира да се извинява .. както и да е .. дойдоха куките .. човека знае английски .. немски .. малко френски .. амааааа .. куките не .. чак сега ми направи впечатление че нито един документ не е на английски .. попълваха от негово име всичко те .. накрая му обяснявах 20 мин. върху какво го карат да се подпише .. а върха на всичко беше като му взеха всички документи и отидоха да ги снимат .. човека направо си ме попита трябвали да им дава пари !!!! .. та така .. реномето на милата ни страна е .. :piss

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Вто 25 апр 2006 12:12

Кат стана дума за холандци се сещам една случка. Разхождам се по центъра и ме заговаря един такъв на английски - оказва се че си сменял евро в някакъв чейндж обаче вместо 195 или нещо такова за 100 ойро му дали ~ 160. Викам му сори батка изментили са те, човека възмутен и ме пита дали да ходи в полицията, аз му отговорих, че за толкова малко пари никой няма да му обърне внимание, той се възмути хептен благодари ми и си замина. Кат си представя какви ще са му спомените от България нямам думи.

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Re: .. та да се доизкажа де ..

Мнениеот 20vTurbo » Вто 25 апр 2006 16:59

rado_mit написа: .. заблеял се беше човека .. удари ме .. и се заключи в колата .. само вика " .. Сори .. Сори ..." от вътре .. представям си какво са му наговорили за Бг-то че да се държи така .. .. та така .. реномето на милата ни страна е .. :piss

Е това си го представям цветно ... "в Булгаристан много бият след ПТП-та" :lol :rocketwhore :laser

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 25 апр 2006 17:27

за това, че са му попълвали документи на български - така трябва да бъде. На мен в чужбина никой не иска да ми говори на български, камо ли документ да ми издаде :)

Иначе лошата слава на България, до голяма степен се носи от българските емигранти, които си умират от кеф да обясняват, колко е страшно в БГ, като по този начин изпитват някаква криворазбрана гордост, все едно "Къв див запад сте имали вие бе, да знаите нашите мутри как стрелят!" и подобни :) Пресата, разбира се, подклажда това негативно мнение многократно.

Мой приятел не беше се пребирал в БГ 5-6 години и си идва 2004-та с кола. През целия път по магистрала Тракия треперел, да не го нападнат "магистрални апаши". После в родното "село", паркира колата в гаража на един приятел и не я изкара от там 3 седмици, "че много ги крадат по-новите коли в БГ" :) Колата му беше пасат някакъ междинен Б4 май се води :) Аз му обяснявам, че "по-нови" се разбира коли за над 60-70к лева, обаче той бил чел в "Стандарт онлайн".

Хубавото обаче е, че болшинството чужденци прибивавали в родината ни, са очаровани след това :) По многото сайто тип "пътеводител" съм чел супер отзиви. А и българите сме си доста гостоприемни, особенно щом става въпрос "да не се изложим пред чужденците" :)

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 25 апр 2006 21:55

musura написа:Хубавото обаче е, че болшинството чужденци прибивавали в родината ни, са очаровани след това :) По многото сайтове тип "пътеводител" съм чел супер отзиви. А и българите сме си доста гостоприемни, особенно щом става въпрос "да не се изложим пред чужденците" :)

Да това е найстина е хубаво,

rado_mit написа:а върха на всичко беше като му взеха всички документи и отидоха да ги снимат .. човека направо си ме попита трябвали да им дава пари !!!! .. та така .. реномето на милата ни страна е ..

Ми кво да прави Холандеца, той в чудо се е видел :cry:

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: .. та да се доизкажа де ..

Мнениеот ickata » Сря 26 апр 2006 7:55

rado_mit написа: .. и се заключи в колата .. само вика " .. Сори .. Сори ..." от вътре ..

Хаха, скъсах се от смях. Това ми напомня за една смешка от 92-93 година. На баща ми един бизнес партньор американец беше дошъл по работа и довел жена си. Та жената чела в една специална щатска книжка (нещо като пътеводител за американски туристи по света, съдържащ описания на страната, къде да се ходи и къде не, съвети и т.н.), че е опасно да се разхожда в центъра и от Шератон и уреждаха такси да я закара до ЦУМ...

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 26 апр 2006 9:58

Абе... не е попаднал на точния (не)човек, да види бият ли в Булгаристан :-)
Като се е удрял, поне е имал късмет :wink:
Защото представям си ако беше чукнал например колата на Волен Сидеров, какво щеше да му се случи, и каква световна конспирация щеше да измисли той след това mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
T_D_I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T_D_I » Чет 27 апр 2006 0:12

...само не казвай,че се е спрял в Ибизата...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”