На голяма тънкания. Пасат, 1999, 1.9 ТДИ 110 коня, тъмно син металик.
Зимни и летни гуми, климатроник, блаупункт санта моника ц50 10 диска чейнджър + 4х40, отопление на седалките, 2 еърбега, бордкомпютър, ел стъкла и т.н. НАПЪЛНО обслужен(155 000 РЕАЛНИ километра, 2004 е вкаран от Германия и е каран тук известно време, но човекът си я е пазил.)
Двигателят пее, от ходовата част нито поскърцване(което нали е проблемацията на този модел по родните пътища).
И това за 12500 лева от познат на баща ми, мисля, че ако я препродадем ще и вземем поне 15. Дано всичко е толкова добре, колкото изглежда

Добавил съм го в гаража и преди малко сложих снимки - правих ги с телефона, че апаратът не беше в мен и са с малък размер, че нямах място. Скоро ще добавя и други

ПС Копчето за мърдането на огледалата е счупено и струва 67 лева да се смени, ебати...
Имам и няколко въпроса.
1)някакви отзиви за джанти Енцо и Дотц?
харесал съм много Enzo V и се колебая между тях и Dotz Imola,(195/65/15 са му гумите) че искам да му сложим джанти някакви за по под 200 лева едната нови(тези двата модела се падат към 160). Чух за Дезент, че не са за препоръчване, иначе и там има красиви модели. Ето тук може да видите моделите, които съм споменал.
2)заредихме го с В-пауър дизел и сигурно ще продължим така, някакво мнение?
Айде приемам поздравления