Какво ще кажете за Walther P22 ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Re: Какво ще кажете за Walther P22 ?
Aз ходя на Герена.
- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
Предварително се извинявам на колегата, че му спамя в темата!!!
Някой има ли представа къде продават еврейските кобури "фобус" които са без закопчалки и има ли модел на такъв кобур за Astra A100?
Някой има ли представа къде продават еврейските кобури "фобус" които са без закопчалки и има ли модел на такъв кобур за Astra A100?
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
baracuda681 написа:Предварително се извинявам на колегата, че му спамя в темата!!!
в Joralti има много модели кобури, във Вип комплекс, също. Конкретно за модела за който питаш, незнам...
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
TURL написа:аз май ще си стоя с номер3. Тия от ВИП-а са луди, 22lr. патрончетата в стрелбището по 0.34лв
, не че не погърмях ама реално са по 0.12-0.18лв.
ходи на Герена

- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
някой гърмял ли е с: http://www.acme-firearms.com.au/RWS%20& ... 2lr.htm#Sk и какви са отзивите, има и http://www.acme-firearms.com.au/RWS%20& ... 2lr.htm#Sk, но ме интересуват първите 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
TURL написа:някой гърмял ли е с: http://www.acme-firearms.com.au/RWS%20& ... 2lr.htm#Sk и какви са отзивите, има и http://www.acme-firearms.com.au/RWS%20& ... 2lr.htm#Sk, но ме интересуват първите
да бе писал съм по-горе. виж ми поста за Dinamite Nobel. точно тия имах предвид... от герена ги взе, нали

edit : ето този пост :
Ludia написа:TURL написа:Ми черния е най-готин, са чакам Косе Босе да му се отгърмят и да си го взема
. Да те питам ти предполагам вече си го прострелял твоя с кой номер мушка е най-добре при теб?
ами прострелях го на 15 и 25м. мушката която пасна на тази дистанция е номер 4 - най-високата... явно другите са за по-далечни дистанции.
Препоръчвам ти CCI Pistol Match патрони. Специално създадени са за пистолети. На стрелбището изстрелях 500 патрона Dynamite Nobel, без засечка и ме очароваха, бяха на половината от цената на CCI. Обаче на един ловен излет при външна температура -10 градуса в продължение на 8 часа, реших да стрелям по едно шише... Ръчно вкарания патрон гръмна, а затвора заклещи гилзата. зареждам пак ръчно, гърмя, гилзата изхвръква, ударника зацепен, натискам спусъка - щрак
![]()
![]()
сложих другия пълнител, в който бяха CCI, - 10 от 10 - нямаше засечка. Явно ниската температура е повлияла достатъчно на Dynamite Nobel патроните, за да не е достатъчен заряда да зареди следващия патрон.
Това са ми впечатленията за сега...
- TURL
- Контакти:
мен лично малко ме притеснява това, че пише Riflе 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
TURL написа:мен лично малко ме притеснява това, че пише Riflе
е то не са много производителите правещи патрони в .22LR специално за пистолети... Вземи си CCI Pistol Match и няма да сбъркаш...
- vankoni
- Автомобил: VW passat B3 B5.5
- Двигател: PF1991 ALT2003
- Контакти:
Walther P22 прпблеми- http://www.youtube.com/watch?v=F2oIZOyfDLc
Интересно клипче, 1 глас за марголи по непритенциозен е , аз лично несъм фен на пласмасовите оръжия имам наблюдения от глог 17- 9мм, аз лично ползвам ТТ
Интересно клипче, 1 глас за марголи по непритенциозен е , аз лично несъм фен на пласмасовите оръжия имам наблюдения от глог 17- 9мм, аз лично ползвам ТТ
- TURL
- Контакти:
такива клипчета и снимки бол
моя няма нищо общо с тези проблеми, истината е, че предимствата на този пистолет са многократно повече от недостатъците
Имам и Макаренко, но разликата в сравнение с Валтерчето е горе доло като да се сравни Лада с VW 

- vankoni
- Контакти:
TURL написа:такива клипчета и снимки болмоя няма нищо общо с тези проблеми, истината е, че предимствата на този пистолет са многократно повече от недостатъците
Имам и Макаренко, но разликата в сравнение с Валтерчето е горе доло като да се сравни Лада с VW
Нека да да сравним цена-качество, според мен за тази цена на валтера трябва да получиш доста по-добро качество.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
vankoni написа:TURL написа:такива клипчета и снимки болмоя няма нищо общо с тези проблеми, истината е, че предимствата на този пистолет са многократно повече от недостатъците
Нека да да сравним цена-качество, според мен за тази цена на валтера трябва да получиш доста по-добро качество.
ми сравни ги де, сравни и предназначението обаче... 400гр пистолет, 10заряден пълнител евтини и достъпни /неограничени/ боеприпаси, богат избор на аксесоари /лазер, фенер, монтаж за оптика/бързомер, заглушител и др.../ - за това съм платил високата цена

- vankoni
- Контакти:
Ludia написа:vankoni написа:TURL написа:такива клипчета и снимки болмоя няма нищо общо с тези проблеми, истината е, че предимствата на този пистолет са многократно повече от недостатъците
ми сравни ги де, сравни и предназначението обаче... 400гр пистолет, 10заряден пълнител евтини и достъпни /неограничени/ боеприпаси, богат избор на аксесоари /лазер, фенер, монтаж за оптика/бързомер, заглушител и др.../ - за това съм платил високата цена
Разбирам те напълно, но кажи цената..
- TURL
- Контакти:
качеството е отлично, това, че на някой му се строшил затвора защото олигофрена избивал заседнал куршум с друг патрон!!!!!!!!!!!!!!!! /това е от БГ!!!!, останалите са главно Kanada и Америка ама там им сцепват партенките, само силни патрони и по много 30000-50000/ просто няма какво да го коментираме, в нета бол снимки на строшени затвори и на Макаров ,Глок Зиг, Колт дори и Дезърт, да не забравяме, че това е правено от инженерите на световна оръжейна фирма и е минало доста тестове преди да се появи на пазара. Ако беше калпаво, Валтер отдавна да са го изтеглили. Истината е, че страшно много хора по цял свят го ползват за кеф и тренировки и поради тази причина има и повече известни счупени патлци други модели. Като казвам повече имам впредвид наистина повече, например на 5-6000 П22 има 1000-1500 Зиг Москито и 500-1000 Берета 87 Cheetach, останалото са други. Това е оръжеен форум и има много инфо http://www.rimfirecentral.com/forums/fo ... y.php?f=48

Върни се в “ОФФ-Топик - други”