Аз зареждам само на ОМВ и рядко на Петрол

Barboukov написа:Днес отивам на работа и търся буса (Каравеле). Колега вика - "Пред склада е, неще да пали. Едвам го запалихме и в движение изгасна. Теглихме го до склада. Нафтата замръзнала". Питам откъде зареждате и ми отчитат фактури ооооооооооооооооооооооооооот - Лукойл. Едната за 50 лв, другата за 20, заредено от 2 различни бензиностанци (Старата поща и Воден - за колеги от Русе).
Спирам да пиша, че ме е яд, че немога да си свърша работата...
и аз, а ми фалат нафтата им мноо... мааа.... като чуя ром... и ми се струва, че ше ме излъжатМилослав написа:Още не мога да се престраша да сипа Ромпетрол.
batmilko написа:и аз, а ми фалат нафтата им мноо... мааа.... като чуя ром... и ми се струва, че ше ме излъжатМилослав написа:Още не мога да се престраша да сипа Ромпетрол.
batmilko написа:и аз, а ми фалат нафтата им мноо... мааа.... като чуя ром... и ми се струва, че ше ме излъжатМилослав написа:Още не мога да се престраша да сипа Ромпетрол.
neon написа:batmilko написа:и аз, а ми фалат нафтата им мноо... мааа.... като чуя ром... и ми се струва, че ше ме излъжатМилослав написа:Още не мога да се престраша да сипа Ромпетрол.
Аз се престраших преди 1 седмица- за около 120км по магистрала! Нищо особено!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта