86-годишният Илия Георгиев Петров, живеещ в квартал "Толстой" в София, е изчезнал на 16 януари тази година.
Мъжът е висок 174 см, с къса бяла коса, късо подстриган, облечен е със сиво яке, тъмен анцуг и каскет.
Излязъл е от дома си на 16 януари в 9 часа сутринта, когато отива до един от кварталните магазини и след това не се прибира.
Подаден е сигнал в полицията, но Илия все още не е открит. В здравните заведения също не е постъпвал човек с такова описание.
Близките му се опитват да намерят информация за него и молят всички, които са го виждали, да се свържат с тях на телефон 088 2206889, на имейл ilianae@abv.bg или да сигнализират в полицията.
За тези от вас, които имат регистрация във Facebook - близките на Илия са създали и група(http://www.facebook.com/group.php?gid=2 ... 206&ref=ts), в която може да се присъедини всеки желаещ да помогне за намирането му.

Търси се изчезнал възрастен човек
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Търси се изчезнал възрастен човек
Горкият човечец, дано да намери пътя до вкъщи по-скоро, или да го открият в добро здраве 

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако модераторите сметнат, нека я закачат като важна тема, за да се види от повече хора
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
роверете много хубаво по болниците.
Баба ми изчезна на 22 декември и я открихме после в болница.
Беше я бутнал камион.
Сега си е в нас на легло и е мъка голяма.
Потърсете по болници, социялни домове някакви и др. подобни.
Поздрави.
Баба ми изчезна на 22 декември и я открихме после в болница.
Беше я бутнал камион.
Сега си е в нас на легло и е мъка голяма.
Потърсете по болници, социялни домове някакви и др. подобни.
Поздрави.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Дано се намери горкия човечец
и най вече дано е жив и здрав.
Както каза колегата , хубаво проверете по болниците .Не е изключено да е при някой далечен роднина за който дори не се сещате. Ужасно съжалявам , и се надявам всичко да приключи благополучно. Баба ми и тя е на толкова години и не спира да ходи напред назад, а толкова я е налегнала склерозата че направо незнам.

Както каза колегата , хубаво проверете по болниците .Не е изключено да е при някой далечен роднина за който дори не се сещате. Ужасно съжалявам , и се надявам всичко да приключи благополучно. Баба ми и тя е на толкова години и не спира да ходи напред назад, а толкова я е налегнала склерозата че направо незнам.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не е мой роднина човека, просто реших да я пусна темата, защото колкото повече хора я видят снимката, по-голям шанс има някой да го види и да се обади на посочения телефон. Иначе доколкото знам близките му са проверили всички болници, районни и т.н.
колега, сигурен ли си, че това не е някоя от поредните фейсбук зарибявки с групите, защото ми се струва малко странно това "присъединете се към групата, за да помогнете да го открием"
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
До момента в групата във фейсбук има 19,700 човека .
Последните новини са ,че едно момиче се е обадило по телефона ,че дядото е бил забелязан в трамвай 1 ...Девойката била почти сигурна ,че е бил той. Информацията не е потвърдена още , но дано всичко е наред.
Последните новини са ,че едно момиче се е обадило по телефона ,че дядото е бил забелязан в трамвай 1 ...Девойката била почти сигурна ,че е бил той. Информацията не е потвърдена още , но дано всичко е наред.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”