Блокирали предни врати на VW Golf 3
Блокирали предни врати на VW Golf 3
Здравейте.Имаме Голф 3 с пет врати,и централно заключване.когато отключваме се вижда как бутончетата отключват и четирите врати обаче се отварят само задните,мислехме че е замръзнала обаче не е там проблема,стоплихме я с парното и с горещ въздух след това обаче не се отварят предните врати.Можете ли да ми кажете каква може да бъде причината и какво може да се направи в случая.Благодаря ви предварително.
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Re: Блокирали предни врати на VW Golf 3
с ключа отключва ли предните врати?
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Същия проблем при мен на 2-ката. Залях вратите с едно шише 2 литра гореща вода. Отвориха се. После подсуших уплътненията и ги намазах с концентрат за чистачки -60*. Никви ядове после.
Ама в тоя студ... Аз го правих на -5 градуса. 10 мин е цялата работа. Лошото е, че докато подсушиш сега уплътнението може да замръзне ако не действаш бързо.
Ама в тоя студ... Аз го правих на -5 градуса. 10 мин е цялата работа. Лошото е, че докато подсушиш сега уплътнението може да замръзне ако не действаш бързо.

- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
вземаш от някои оръжеен магазин оръжеина смаска на флакон(дават я и за ключалки)и прискаш обилно в ключалките и бравите на вратите и си 6! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Същия проблем иаз го имах смазване на бравите и нямам ядове дано съм помогнал
Благодаря ви много за помощта,успях да си отворя вратите и ги смазах,сега се надявам да не запецнат пак.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”