Купих си VW T5
- pataranov
- Автомобил:
- Двигател:
Купих си VW T5
Здравейте! Аз сам нов в клуба. Преди 2-месеца си купих VW T5 MULTIVAN 2003 г. 2.5TDI . Каде мога да намеря инфо..... за този модел, двигателя е - AXD. До сега съм карал бензинова Рено. 

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Re: Купих си VW T5
Честито колега, със здраве да си го караш, много да те радва и много безаварийни километри. Ако си добре с руския тук можеш да намериш много информация. Ще се поразровя да видим какво имат братушките за Т5. Качи някоя снимка тук да го видим буса.
- pataranov
- Автомобил:
- Двигател:
KingoftheROAD написа:Честито колега, със здраве да си го караш, много да те радва и много безаварийни километри. Ако си добре с руския тук можеш да намериш много информация. Ще се поразровя да видим какво имат братушките за Т5. Качи някоя снимка тук да го видим буса.
Благодаря--- ще пратя непремено.... От понеделник сега нямам възможност.На работа съм.
- pataranov
- Автомобил:
- Двигател:
Това е моят хубавец- малко е мръсен но в понеделник ще се мием пак ще пратя снимка
- KingoftheROAD
- Контакти:
Браво, разкошен е.
Като го измиеш, чакаме снимки и отвътре. Аз на моя му купих и водоструйка, че не е и само той за миене.

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Евала колега, страшна муцуна има, със здраве да си го караш, и само да ти диша нафтата! 

- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
Честито! Буса е готин 

- pataranov
- Автомобил:
- Двигател:
Малко забавих със снимките , много съм зает.
От 3 месеца го карам буса и съм доволен. Винаги съм мечтал за такъв автомобил. [attachment=0]
От 3 месеца го карам буса и съм доволен. Винаги съм мечтал за такъв автомобил. [attachment=0]
- pataranov
- Автомобил:
- Двигател:
Има още.
- kjm
- Автомобил: audi a3
- Двигател: ALH
много е красив
- pataranov
- Автомобил:
- Двигател:
Зависниците още първия месец ми я надраскаха.
А за автомивки неискам и да чувам. Купих си водоструйка и аз си мия буса. Имам машини за изработка на хдр. маркучи иси направих 12метра маркуча и ми е по удобно замиене , най вече неми драскат буса. А да ви попитам каде е по добра нафтата на Лукойл или на ОМV.Досега сам карал само на бензин и газ , за първи път си копувам дизелов бус. Но за сега сам много доволен 3 месеца от както съм го купил.
А за автомивки неискам и да чувам. Купих си водоструйка и аз си мия буса. Имам машини за изработка на хдр. маркучи иси направих 12метра маркуча и ми е по удобно замиене , най вече неми драскат буса. А да ви попитам каде е по добра нафтата на Лукойл или на ОМV.Досега сам карал само на бензин и газ , за първи път си копувам дизелов бус. Но за сега сам много доволен 3 месеца от както съм го купил.
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Със здраве да си караш якото Бусче и милиони безаварйини километри да му навъртиш
Аз бих ти препръчал ОМВ

Аз бих ти препръчал ОМВ

- pataranov
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси! дай боже всекиму.
- KingoftheROAD
- Контакти:
pataranov написа: ...Купих си водоструйка и аз си мия буса. Имам машини за изработка на хдр. маркучи и си направих 12метра маркуча и ми е по удобно замиене...
Каква водоструйка купи ако не е тайна? Имай предвид, че колкото е по-дълъг маркуча пада налягането малко. Моята си е с 9м. маркуч оргиналдъ, демек така си я купих. Отделно и четка дето се надява на пистолета вместо дюзата и др. играчки. Гледам че има и пясъкоструй като аксесоар, и се чудя има ли смисъл? Ако някой го е ползвал да сподели впечатления...
Иначе буса е разкошен, и отвън и отвътре.