Махнах пластмасите и касетофона, но пак не може да се извади, защото отпред има пластмаси за винчетата, отгоре пак пластмаса и наникъде, моля помагайте

banushev написа:чи те тез врътки по принцип светят ли щото и мойте не светят ама мислех че са си така?!
joromnt написа:Абе колеги, а ако опитате с търсачката, дали няма да разберете как да ги свалите?
ilkomotor написа:..ВИЖ го отзад как е , 4-винта ама на бялата пласмаса,а тя е след черната
joromnt написа:И аз опитах - "врътки" "парно" , и ми излезнаха десетина теми. И в тях пишеше същото което и колегата pedalchobaba каза. Сваля се само средната и се сменя крушката.
banushev написа:еми може на мен всичко друго ми е ОК,макар че и аз бих искал да светят,някой друг колега да сподели мнение
пс:колата ми е Golf4 1.9TDI AHF
hooligan_sk написа:banushev написа:еми може на мен всичко друго ми е ОК,макар че и аз бих искал да светят,някой друг колега да сподели мнение
пс:колата ми е Golf4 1.9TDI AHF
Светят разбирасе и то много по-добре от по-старите поколения на ВАГ. Светят абсолютно равномерно 3те врътки, не като старите с една крушка където средната врътка свети а другите мъждукатИмах една такава конзола цялата и си светеше ама малшанс, изхвърлих я
pedalchobaba написа:Феникс, не се сърди, но бутоните не влизат в категорията врътки.
Зад врътката за степените на вентилатора има една крушка без цокъл, като тази за осветлението на запалката, ако си виждал такава.
Другият вариант е да го разглобиш цялото и тогава ще видиш как става. Поне ще се научиш за в бъдеще как да го правиш без разглобяване.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 106 госта