Първата ми кола голф 2 :) Нов Двигател + скорости :)

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Първата ми кола голф 2 :) Нов Двигател + скорости :)

Мнениеот Barboukov » Съб 23 яну 2010 12:12

Честито. Умната с шофирането, русата на предната седалка. Много безаварийни (за безаварийно с русата презервативи му е майката).

Потребителски аватар
Sparco_stz
Автомобил: vw golf mk2
Двигател: ez

Мнениеот Sparco_stz » Съб 23 яну 2010 12:50

Мерси колеги,русата още я тарся,можеби и тя мен дано да се намерим по скоро. :обичам ви

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Съб 23 яну 2010 15:17

Нема се плашиш, аз мойта кола я взех "перфектно състояние", без драскотиниа (е имаше 1 ама малка) сега тъпите съседи са си го изкарали на колицата и има 5-6 драскотини с ключ (майната му каското покрива). Така реших и аз като теб да купувам шокарийки, обаче кво излиза като ударим чертата? Единственото което съм и купил е 1 касетофон :horror: А мераци много, но от перфектната кола влезнах 2 хилки на вътре за турбо, сега накладки, 900 лв за зимни гуми и така до края на света и има още доста неща да пооправя по нея, преди да почна да и купувам шокар работите :drunk Но въпреки нервите, парите, псувните, това си е моята печка, 1-вата колица и всеки ми казва че съм луд, но аз си я подържам, слагам най-скъпото и така. С 2 думи няма какво да се вайкаш, 1 кола е един нов член на семейството mhihi

Успех с колата, и добре дошъл.

Поздрави.

п.с. има го и момента, в който, като оправиш нещо, се чупи друго, все пак са коли от миналия век :bishop

Потребителски аватар
Sparco_stz

Мнениеот Sparco_stz » Чет 03 юни 2010 23:22

Така не съм писал от много време колата с (новия) двигател се представя много добре и от страна на вървеж и горене завмомента ме задоволява напълно,претурпях един малък удар в бордюр има малки поражения охлузена броня и с4упен халоген ако някои имя десен за продаване да свирка,другата седмица колата чака масло фукс 10в40 филтри въздушен маслен бензинов и за купето,и можеби спортните си прожини отпреде за да се изравни и да не е сръбско оръдие.
Също вече има и стикер на клуба love.vwclub

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Пет 04 юни 2010 18:22

През 1974 г. във Волфсбург създават един от най-успешните, масови и продавани модели – Golf. Симпатичната малка колица се превръща в любимец на милиони заради некрещящия си чар, изключителната здравина, практичност и дори икономичност. Golf е създаден като всекидневна машина за малки и големи и не след дълго излиза спортната му версия GTI, която прави истинска революция, просто защото е първият hot hatch. Разбирай малка кола, способна да „натупа” по-големите и тежки машини. Как да не се влюби човек в нея? Макар и само със 112 к.с., бегачката безпроблемно ускорява от 0 до 100 км/ч за 8,7 секунди и развива 180 км/ч, които за онова време са били постижение от подобен автомобил.
При Golf 2 нещата стават много по-сериозни. Слагат климатици, 4х4, компресори... И „двойката” успява да плени още повече поддръжници. Неслучайно казват, че именно Golf 2 е марка в марката. На места дори ползват думата „секта” поради обективни причини. С течение на времето технологиите се развиват доста, Golf-овете стават по-големи и по-тежки. Било то заради сигурност, било заради екстри или практичност.
Golf 5 няма много общо с предшествениците си. За съжаление. Той е голям и тежък. Създаден е, за да бъде максимално удобен и практичен, но и за да побеждава конкуренцията. Това означава, че инженерите във Волфсбург са „изстискали” всеки един милиметър от вътрешното пространство, само и само за да има комфорт. И после да докажат, че е просторно. Но това не е целта на Golf бе, хора! Поне според мен – един виден сектант. Golf трябва да е малък, бърз и преди всичко неудобен! Това му е чарът! Това е Volkswagen Golf!

@Велко Райчев / TopGear
:deal
А добре дошъл в сектата!

Потребителски аватар
Sparco_stz

Мнениеот Sparco_stz » Нед 13 юни 2010 21:53

love.vwclub :bowdown :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Вто 22 юни 2010 11:53

Еха, доживях да ме цитират :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Колега, честито за колицата. Със здраве да я показваш на народа mhihi

Потребителски аватар
Bobiii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobiii » Пет 25 юни 2010 0:20

Колега,честито Голфче!Смело напред!Това е много як модел. :wink: Пожелавам ти със здраве да си я караш и много безаварийни километри! :beer

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”