Здравейте колеги, от доста време не съм бил по мериите на форума.
Днес тръгнах с надеждата да си намеря добро пежо 407 и след няколко часа студ, клинч и нищо интересно, случайно спрях на бензиностанция а до нея се оакза че има автокъща... та така де влюбих се в една червена JETTA 2007 година, автоматик 2,5I бензин - ще излъжа колко са й кончетата но мисля че бяха над 150. Малко се оазадачих като видях, че километража е в мили??? после разбрах че по всяка вероятност това е мексиканско производство. Та можете ли да ме посъветвате нещо защото аз лично на секундата бих взел колята която е страшно прилична но ми се иска да посъбера малко мнения защото знам твърде малко за въпросният модел.
Какво ви е мнението за Jetta
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какво ви е мнението за Jetta
Колега, всички джети от това поколение се произвеждат в Мексико, включително тези за европейския пазар. Предполагам, че колата, която си харесал е внесена втора ръка от САЩ, щом километража е в мили. Формата на задния номер в каква е, по американски или европейски стандарт?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Този двигател не е от най-добрите на VW. Не е икономичен, и вървежа й не е като за 150 коня. Това автоматик да се чете DSG
Което е много добре 
В общи линии, ако колата е под 50К мили и струва около 15-20К лева, взимай я
Това, че е произведена в Мексико не значи, е сглобена некачествено.
Препоръчвам ти да пуснеш ВИН-а тук, и някой който има Carfax акаунт може да провери историята й, поне да се разбере дали не е salvage...

В общи линии, ако колата е под 50К мили и струва около 15-20К лева, взимай я

Препоръчвам ти да пуснеш ВИН-а тук, и някой който има Carfax акаунт може да провери историята й, поне да се разбере дали не е salvage...
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Kalin72 написа:Този двигател не е от най-добрите на VW. Не е икономичен, и вървежа й не е като за 150 коня. Това автоматик да се чете DSGКоето е много добре
В общи линии, ако колата е под 50К мили и струва около 15-20К лева, взимай яТова, че е произведена в Мексико не значи, е сглобена некачествено.
Не е нужна регисрация за Carfax - http://www.carfax.com/cfm/general_check.cfm
Пише ВИН номера и гледа. Базата е само за коли произведени за Северна Америка
-
- Автомобил:
- Двигател:
Понеже е платен 1 CARFAX Report for $34.99, то ако някой друг има регистрация вече, за повече VIN, то може да му даде да ползва безплатно 

-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Kalin72 написа:Този двигател не е от най-добрите на VW. Не е икономичен, и вървежа й не е като за 150 коня. Това автоматик да се чете DSGКоето е много добре
В общи линии, ако колата е под 50К мили и струва около 15-20К лева, взимай яТова, че е произведена в Мексико не значи, е сглобена некачествено.
Тия автоматици на джетите са типтроник, не са ДСГ

-
hooligan_sk написа:Kalin72 написа:Този двигател не е от най-добрите на VW. Не е икономичен, и вървежа й не е като за 150 коня. Това автоматик да се чете DSGКоето е много добре
Не е нужна регисрация за Carfax - http://www.carfax.com/cfm/general_check.cfm
Пише ВИН номера и гледа. Базата е само за коли произведени за Северна Америка
И кво гледа?! Едно голямо нищо. Това безплатно "гледане" показва че има едиколко си записа в тяхната база данни, и ако искаш да ги видиш - плащаш

-
- Автомобил:
- Двигател:
Точно DSG са скоростите им
А типтроник не е вида на скоростната кутия, ми възможност за превключване с "тип" - върха на пръстите
Има го и 5-скоростния традиционален автомат, има го и DSG кутията 
Инак си прав, лакоми са точно тези 2.5 петцилиндрови двигатели. Но като цяло колата си заслужава

Инак си прав, лакоми са точно тези 2.5 петцилиндрови двигатели. Но като цяло колата си заслужава

-
Kalin72 написа:Точно DSG са скоростите имА типтроник не е вида на скоростната кутия, ми възможност за превключване с "тип" - върха на пръстите
Има го и 5-скоростния традиционален автомат, има го и DSG кутията
Абе колега не ми обяснявай като на блондинка кво е типтроник

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, уча те, щот не знаеш кво е типтроник 
Инак да, сега проверих, 2.5 литра идва само с обикновениоя автоматик...извинявам се за спора
http://www.edmunds.com/volkswagen/jetta ... eview.html

Инак да, сега проверих, 2.5 литра идва само с обикновениоя автоматик...извинявам се за спора

http://www.edmunds.com/volkswagen/jetta ... eview.html
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”