Кой в какво се е блъскал/удрял

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
passatfan2780
Автомобил:
Двигател: aaz 1992

Re: Кой в какво се е блъскал/удрял

Мнениеот passatfan2780 » Съб 23 яну 2010 18:00

аз пак вав вратата на гаража преди 4 год.-без щети
причина-мисля си че съм на задна, а се оказва първа :D :D :D :D :D :D
имаше малко щети по вратата на гаража и по моят врат ,когато Бащата видя вратата на гаража :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 23 яну 2010 18:06

Преди 1 седмица, ударих със задницата вратата на гаража, помислих че съм огасил двигателя и пуснах съединителя, и замалко да изляза през гаража без да отварям вратите :screwy
Дано повече не ми се случва :dummy:

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Съб 23 яну 2010 22:56

С голфарата : 1.На втория ден след като я взех в един Опел Омега,докато давам назад.Одрасках пасажерската врата.
2.В едно рено 19 с 40км.Пресече ми пътя на едно кръстовище,аз го нацелих в задната врата и калника.
3.Пак с голфарата.Една пача с Астра ме засече без да гледа в огледалото и без мигач,аз се бях залетял...
4.С на баща ми Реното (той беше с мен),един тапак с некаф джип мина на червено по Сливница и се спрях във вратата му.

Потребителски аватар
Bandit
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bandit » Нед 24 яну 2010 9:12

имам няколко катастрофи и то заради бакшиши

1- на един от главните ни улици с 4 ленти и 2-на напрекъснат бакшиш реши да направи обратен след като е взел клиент и просто не ме бил видял.
2- на кръстовище след светване на зелена светлина бакшиш решава да мине много бързо ( с опел вектра ) за да нечака отново пред полицията не ме видял.
3- още като малък след като нашите заминаха с друго семействи на разходка аз реших че съм достатъчно голям да карам колата на баща ми и след няколко кръгчета на квартала при маневра назед разбрях какво е да направиш катастрофа и се блъснах е едно стълбче от около 60см с което съседи разделяли гаражите си.

Потребителски аватар
nasko_ruse
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nasko_ruse » Нед 24 яну 2010 9:48

аз като давах назаде в дълбок сняг ударих дънер просто снега го беше затрупал и несе виждаше за щастие поражени нямаше

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Нед 24 яну 2010 10:30

Аз преди дни пак с ПТП. Карам с пешеходна скорост и съм на 10 метра зад един бус. Набива човека спирачки и почва да се пързаля по леда. Предните му гуми отидоха на асфалт и спря. Аз съм стъпал на спирачката и съм след него върху леда. Как спрях? На леда или в него? mhihi mhihi mhihi Поражения: спукана е бронята на буса.

standio86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот standio86 » Нед 24 яну 2010 11:25

аз пък като си купих голфа по същото време взех и книшката и си помислих че мога да карам без инструктор и при една маневра саборих бронята на една застава и се шашнах много и избягах а зад мен инаше едн със едно ауди А8 и видях човека се заливаше от смях стана ми много тъпо но от тогава до сега нямам никакви проишествиа (да чукна на дърво)а сега след като ште ставам башта карам оште по внимателно

longo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот longo » Съб 03 апр 2010 21:18

Веднъж отсякох едно дърво. Круша мисля, че беше. Карах Лада 1300

Потребителски аватар
tatrata85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tatrata85 » Нед 04 апр 2010 9:24

Единственият удар в живота ми беше в 12-ти клас (дай боже и последен :bishop ).Тамън бях взел книжка и реших да изляза от свора на даскалото с ръчна,при което тя не хвана,съответно колата продължи направо и се забоде във високия 30см бордюр :banghead: .Резултатът беше покривена предница,изхвърча преден десен фар и дясна гума и джанта бяха тотал щета.Колата беше ваз 2108(Самара)

Потребителски аватар
Firestarter
Автомобил: Голф 3
Двигател:

Мнениеот Firestarter » Нед 04 апр 2010 12:51

Удрял съм се доста комично mhihi На заден ход с вратите в един гараж.Щетите бяха:овалена шофиорска врата и надрана лайсна.Тая издънка я направих когато шофирах баба вектра.

Потребителски аватар
Sasio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sasio » Нед 04 апр 2010 12:55

Още с учебната на кръговота на панаира в Вектра :Mr Green Fun Пловдив
В чакал с 160 Лека му пръста с Корса :lol: ПОмляна предница
В Rav4 с Пасат Б5 с мн леки поражения броня стоп калник отзад
В бордюрче последния път с аватара :063: Късметлия съм

Потребителски аватар
kakyra
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.6

Мнениеот kakyra » Сря 07 апр 2010 20:10

От както съм взел преди 2-3 години книжката, с един мерцедес (служебен автомобил) назаден какво не прецених се чукнах в едно дърво, после на пред чукнах се в една кола. Слизам то разтоянието за паркиране по малко от колата :screwy Поражения нямаше. Онзи ден на кръстовището на Ескада- Пловдив, спирам си да изчакам някъв селянин спрял в дясно да прави ляв завой и има няма след 10 секунди да не и повече един бус ме натресе здраво. Пак с мерцедеса. Не знам как но на мен нищо ми нямаше, буса леш отпред. Взех си 20лв. от шофьора да не викам Кат. В същия ден за малко един с Х5 да ме отнесе на Семинарията, пича си мисли, че като е 2 е единствен на пътя, аз с мойто голфче се пребирам, и тоя го гледам лети към мен, ама нали 150-те магарета се стреснаха, че се изтрелях. Да ни пази господ от ненормални селяни, който смятат, че пътя е тяхен и бързат, за някоя канавка.

Потребителски аватар
Dj_Tiesto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dj_Tiesto » Сря 07 апр 2010 20:28

котка

Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Чет 08 апр 2010 9:13

ъъъ при последния мартенски сняг..Бързам си аз за работа,че ще заминавам командировка и минавам по нашата улица,която не е пипана да се чисти а е на коловози.Стъпвам аз със задните гуми на един лед и хоп в контейнера :( щетите бяха изкривен заден ляв калник,който в момента си стой черен :roll: .

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Вто 13 апр 2010 10:21

Москвич Алеко, в преден десен калник, препендикулярен удар със скорост около 130 км./ч. на едно кръстовище. На Алеко-то му падна двигателя, Golf-a за нищо не става.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”