Възможно ли е ?
- CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател:
Възможно ли е ?
Здравейте ! Имам един въпрос относно маслото. Може ли да замръзне ? Днес тръгвам си от работа паля колата, отивам дигам пръчката за маслото няма грам... Няколко пъти така няма... Маслото е сменяно преди 2 месеца. няма течове и единственото до което стгнах е това да е било замръзнало, защото след около 5 мин го погледнах и вече имаше по пръчката... ????
Re: Възможно ли е ?
Маслото се проверява преди да си запалил колега
Щото като запалиш, и маслената ти помпа го вдига из двигателя. За това като си изгасил се е появило.
Щото като запалиш, и маслената ти помпа го вдига из двигателя. За това като си изгасил се е появило.- CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм я гасил... Само погледнах след 5 мин и вече имаше... Дори и лампата не е светнала...
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
оправи си заглавието според правилата!
Провери я утре сутринта преди да я запалиш, ако си спрял на равно място. Така на запален автомобил не се гледа нивото на маслото. На пръчката има разграфен минимум и максимум, но това се отнася за кола която не е палена известно време, за да е маслото в картера.
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Какво да правим понякога всички правим грешки 
- CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател:
Е да няма безгрешни хора.... Знам как се проверява маслото просо ей така да го видя пък го нямаше... ще я видя днес мерси
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”