не ми се затваря люка PASAT 92г
не ми се затваря люка PASAT 92г
затваря се само от едната страна ел.люк е. как да го оправя знае е ли някои?

- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: не ми се затваря люка PASAT 92г
joniaaa написа:затваря се само от едната страна ел.люк е. как да го оправя знае е ли някои?![]()
В какъв смисъл от едната страна/???
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Първо здравей колега, и добре дошъл!
Преди да питаш нещо ползвай търсачката
Плевен -> Ловеч -> Троян -> Кърнаре -> Карлово -> Пловдив
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=10950
Преди да питаш нещо ползвай търсачката
joniaaa написа:затваря се само от едната страна ел.люк е. как да го оправя знае е ли някои?![]()
Плевен -> Ловеч -> Троян -> Кърнаре -> Карлово -> Пловдив
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=10950
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Може да се смени.Свалят се всички пластмаси, които са около тавана.Сваля се и лампата за осветление на купето.Под нея има два винта.Отвиваш и махаш цялата конзола с копчето.Махаш сенниците.Тавана пада на седалките (ако си със седан няма какда го измъкнеш от колата).Самия люк се държи на болтове за покрива на колата.Отвиваш ги, махаш 4-те дренажа и го вадиш от колата.
- Martin_bg1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И при мен същата работа. Интересно е че в повечето случаи се чупият точно левите водачи.
Сменял ли си и ако да с нов или от ниакоя морга си го намерил и за какви пари става въпрос.
Може да се смени.
Сменял ли си и ако да с нов или от ниакоя морга си го намерил и за какви пари става въпрос.
Последна промяна от Martin_bg1 на Чет 27 апр 2006 12:42, променено общо 1 път.
- Martin_bg1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако ти стой постоянно отворен се бърка с ръка и се бута този плазгач докато уплатни люкът но в момента не се сещам в коя посока беше (мисля че назад). Но преди това май се издарпва назад едно пластмасово уплатнение над подвижната кора. Това като временно решение ако не си го направил до сега.
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Моя не съм го оправил.Само съм го затворил.Скоро време мисля да го правя.За водач - не знам от къде ще намеря.Ако не намеря ще го правя сам от някакъв метал.Не ми се дават 100 лв. за ремонт.
Ако сте от София и имате 100 кинта излишни потърсете с търсачката има тема за този ляв водач, има номера на човека, който ги поправя.
Ако сте от София и имате 100 кинта излишни потърсете с търсачката има тема за този ляв водач, има номера на човека, който ги поправя.