Препоръчайте ми стерео слушалки

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Препоръчайте ми стерео слушалки ?

Мнениеот iGolf » Сря 13 яну 2010 20:28

ChimeyJimmey написа:Aз от година и половина съм с тези:

Изображение

За съжаление, не се вписват в определения от теб бюджет, а и не знам откъде в България можеш да си ги купиш... :?

с какво ли му помогна на човека :screwy

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 13 яну 2010 20:41

yoyof1 написа:Искам да си купя стерео слушалки от тези големите с диадемката :lol: .
Цена до около 60-65лв. Марка!
Да не безпокоя останалите членове в семейството :wink:

Абе я ти кажи какво по точно ще слушаш на тея слушалки. Ако са MP3-ки от колмпа/лаптопа взимай някой ефтин Филипс и си чук.

Ако ще се слиша истинска музика 65лв не те оправят но AKG-то дето ти предложих е компромисен вариянт.

Потребителски аватар
yoyof1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yoyof1 » Сря 13 яну 2010 22:20

Благодаря на всички, е не на всички :wink: :lol: :lol: :lol:
Нищо особенно няма да слушам и правя. Просто любителски, спирам се на AKG моделите.
Всепак искам и да е качествено това което слушам heavy metal zork

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Чет 21 яну 2010 15:39

Ей такива ползвам... мога да кажа че са доста добри, минал съм през филипс, софи, панасоник, а4.... АКГ то са най :)

http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09037072

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Чет 21 яну 2010 18:01

Темата на колегата е доста полезна - разгледах почти всичко предложено до момента. Дано автора няма нищо против, че ще споделя малко опит.

Исках слушалки за домашно ползване като в общи линии изискванията бяха да свирят хубаво, да са "high-end марка" по възможност :oops: , да са ми удобни на главата, да не струват прекалено много (исках да съм между 100 и 150) и без значение отворени или затворени. Пообикалях, послушах (включително и много неща извън бюджета ми) и ровейки за мнения попаднах на интересна тема в интересен форум - http://www.head-fi.org/forums/f4/someti ... 00-323535/

Честно казано не обърнах голямо внимание, но на следващия ден попаднах на тези слушалки доста намалени (това е следващият модел след тези от ревюто и май разликата е само в цвета). Послушах малко и просто перфектно ми паснаха по всички параграфи. Звукът им е идеален, а самите слушалки са много удобни. Е, все пак не съм аудиофил, но за домашно ползване са повече от доволни! heavy metal zork :banana

P.S.: Цената в техномаркет обаче идва малко в повече май... :horror:

Потребителски аватар
yoyof1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yoyof1 » Нед 24 яну 2010 22:15

Да доволен съм, че съм направил полезна тема! :да:
А резутатa от нея е следния! AKG K514 http://www.akg.com/personal/K_514,pcatid,4,pid,20,_psmand,1,show,gallery.html
Не съм разбирч, но съм доволен от звука :walkman

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 08 апр 2010 14:00

С колегите от аудио форума зачекнахме тая тема се прокрадна идеята след много добра оценка от http://www.head-fi.org и скромната сена от 30~35$ тези слушалки заслужават внимание JVC HA-RX700. Видях, че за контакт на сайта са дадени Технополис, тръгнах да проверя за слушалките и попаднах в слената сага:

Слушалките не се предлагат. Хванах един продавач консултант да го разпитам и той сподели, че Технополис са търговски представител, но не и вносител. Има вариант да се поръча и достави на практика всичко от каталога с 3 седмици доставка, но по-бързо би станало от офис на JVC България.

Да обаче адрес и/или телефон на офис на вносителя се оказа, че няма побликуван на сайта. Параграф 22 :applause:

Аз обаче реших да ги потормозя по телефона и звъннах на 921 11 11 (Телефона на Технополис даден в сайта на JVC) и от там ми вдигна госпожа, коя то ама хич не знаеше за какво става въпрос, но ме прехвърли на телефон на който или никой не вдига или като да де свободно вдигаха и затваряха. След като на госпожата и писна да се занима с мен ми даде директен номер на човека, които би следвало да помогне - 921 16 43. Там пак същия номер (защото от срeща беше същия човек).

Колко много още има да се учим :evil:

Потребителски аватар
Sparco_stz
Автомобил: vw golf mk2
Двигател: ez

Препоръчайте ми слушалки

Мнениеот Sparco_stz » Вто 06 дек 2011 1:07

Колеги реших да си купя слушалки тип тапи.Може и от нормалните но трябва да са малки защото големите ми разраняват ушите.Ще се ползват на телефон,аипод и лаптоп.Нещо до около 20-30 лева максимум.Надявам се че с този бюджет ще мога да си закупя нещо добро.

Потребителски аватар
slimmer
Автомобил: VW Bora
Двигател: TDI-AJM 2002

Re: Препоръчайте ми слушалки

Мнениеот slimmer » Вто 06 дек 2011 8:29

Здравей.

За приятелката ми взех този уж оригинален Sennheiser CX55 (както виждаш са за около 20 лв, без микрофон са). Звукът им е много добър, недостатъкът е, че като се ходи и кабелът ако се удря някъде, се чува леко. Ако стоиш неподвижно надали ще е проблем.

В работа от 2 години съм с Philips SHM3100. Звукът им е доста добър, стават за Skype-ване, но се съмнявам да стават за ходене, поне от опита, който съм имал с такъв тип слушалки (е то и от ушите зависи).

За мен поне идеалът (непрофесионално мнение, не съм аудиофил) за слушалки са нещо от този сорт: Sony. На хендсфрий-то ми към телефона от преди 6 години съм с подобни на тези и звукът им е много добър и нямат никакви проблеми с ходене, падане от уши и т.н. Единственото лошо (в някои случаи добро) нещо е, че не се чува почти нищо от околните звуци.

Ти с тези многото устройства трябва да внимаваш и да не ти трябва някой друг преходник :)
Успех с покупката!

Потребителски аватар
Sparco_stz
Автомобил: vw golf mk2
Двигател: ez

Мнениеот Sparco_stz » Сря 07 дек 2011 17:43

Някой друг heavy metal zork

Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Мнениеот achodemo » Сря 07 дек 2011 17:49

Аз имам Филипс тапи и съм супер доволен , звука е грандиозен !! Недостатък - струват доста повече от 30лв , но има и по-евтини модели . От тези тук ,който и модел да вземеш няма да сбъркаш ! http://www.philips.bg/c/wireless-headphones/29884/cat/#filterState0=WIRELESS_HEADPHONES_SU_BG_CONSUMER%3Dtrue

За 30лв . каквото и да вземеш ще е посредствено като звук !! Зависи какво искаш ....

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Пет 02 мар 2012 22:25

Знам, че темичката е стара, но все пак ще препоръчам ей тези, защото се сдобих с тях за 50 леффа чисто нови:

Изображение

Страшна шведска работа! Почти се доближават до големите ми Grado SR60. A идват с пет чифта, различни по размер, тапички. И супер-хитра и минималистична кутийка за носене.
BEATS на Dr. Dre да хрупкат троскот пред тези. mhihi

Потребителски аватар
martin_072
Автомобил: Seat Ibiza GLXI Audi A4
Двигател: 1.8 ABS 1.8t
Контакти:

Мнениеот martin_072 » Пет 02 мар 2012 22:31

A4Tech HS-50
Изображение
Аз съм с такива и съм ного доволен

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Пет 02 мар 2012 23:03

аз съм с Техникс и са номер 1 но човека вече си е купил.

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Пет 02 мар 2012 23:56

Давайте тоава безжични (блутут), да стават за слушане е говорене (особено говоренето да е супер)да карат много и да не са майка си и баща си като цена

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”