Sent: Monday, July 06, 2009 10:11 AM Здравейте господин ....,
Сигналът Ви е изпратен до колегите в Националната агенция по приходите, които следва да извършат съответната проверка.
За другото от ГИТ имам и входящ номер даже. Всичко по каналния ред.
Уведомление по чл.26,ал.1 АПК
Уважаеми господин .....
Уведомяваме Ви, че в Д"ИТ" София, по ваше искане заведено с вх. № ... и считано от 16.07.2009 започва производство по издаване на индивидуален административен акт (чл.26, ал.1 от АПК). За изясняване на фактите и обстоятелствата изложени в искането Ви, се налага събиране на доказателства, поради което е необходимо извършване на проверка на "....." ЕООД. По въпросите, свързани с издаване на индивидуален административен акт, ще бъдете уведоменА в инструктивните срокове, предвидени в АПК.
Познай какво се случи до сега. Дали спазиха срока в АПК, който беше 3-4 седмици ако не се лъжа?! Повече от 6 месеца минаха вече.

Да не говорим, че първо ми е сбъркано името, а това уведоменА направо ме разби накрая.

Пак казвам избора си е твой. Аз излагам фактите. Мисля, че е достатъчно красноречиво каква "работа" извършват.

Да не си мислиш, че ще стане като в Америка. Шефовете дето крадът персонала хиляди долари от премии на тая криза да ги изправят на съд?!

А ми се ще примерно да е като в Гърция. Колкото и да са нахакани шефчетата измислени, само като кажеш полиция и на първите две срички скачат от джобовете. Не да пишем жалби тука. Глупости. Институции и накрая резултат-0. Само нервите не си струват. При втора такава възможност бих дал даже 2-3 заплати на някои гладни цигани ако въобще почна работа в мизерната България отново.
И не на последно място късмет и успех ти пожелавам в неравната борба.