Джанти от Маргел
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Джанти от Маргел
Какво ви е мнението за джантите, продавани от въпросната фирма. цените ми се виждат доста добри, но пък чух и мнения, че джантите били меки и лесно се гънели.
Последна промяна от drmilendd на Нед 24 яну 2010 13:32, променено общо 1 път.
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Джанти от Маргел
Един колега си купи за Мицубиши(ван) 4 джанти от тях. Цената наистина беше добра. Не съм го чул да се оплаче.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Мнения, че били меки ли?
Предполагам си даваш сметка, че Маргел не са производител на джанти. Те са по-скоро вносител. Работят с различни марки. Това, че някой талант е направил сложен процес на умозаключение, че еди кой си продава меки джанти е направо лаф за бисерите
Разбира се, ако не ти се рискува винаги можеш да си потърсиш титаниеви джанти или защо не диамантени. Те поне гарантирано трябва да са НЕ меки
Предполагам си даваш сметка, че Маргел не са производител на джанти. Те са по-скоро вносител. Работят с различни марки. Това, че някой талант е направил сложен процес на умозаключение, че еди кой си продава меки джанти е направо лаф за бисерите

Разбира се, ако не ти се рискува винаги можеш да си потърсиш титаниеви джанти или защо не диамантени. Те поне гарантирано трябва да са НЕ меки

Бегай с 200 от тия Маргел. От последната ми смяна на гуми там вече няма да им дам дори да ми напомпат гумите даже. Бива да мамят, ама те гледат в очите и те лъжат. Визирам Маргела в Младост 1.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Преди около 2г купих 15ки 4х100 CMS от там и нямам забележки.
- VooDoo-74
- Автомобил:
- Двигател:
Тази година 2 пъти съм купувал нови джанти. Първия път от "Мотоексперт" като с джантите ми дадоха и по-дълги болтове. Малко след това реших да мина на 16-ки и продадох джантите. Купих от "Маргел" TOORA GOLD,но за мое учудване нямаше болтове за джантите. Обадих се до фирмата, но от там човека, който отговаряше за мойта поръчка твърдеше ,че е сложил болтовете в един от кашоните на джантите. Не знам дали ме излъга или някой от куриерската фирма не ги е свил. Иначе за джантите нямам никакви забележки- бяха си перфектни.
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
цените никак не са им добри, но имам двама приятели, един с 16-ки и един с 17-ки няма оплаквания, ако не бяха толкова скъпи и аз бих си взел, но в тази криза мисля да си купя 2-ра ръка джанти с гуми за 1200 лв, при положение че при тях 1-та от този модел е 530 лв
Да им ... на цените. Друг е върпоса че може да има и некой джантес маде ин турки, но късмет 

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Майка ми си купи тази есен за джипа от Маргел и няма проблеми!
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз си купих гуми от там, и като видяха, че с дот-а няма да ме метнат, ме метнаха със скоростния индекс...ама не е болка за умиране, гумите са ток
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”