Мнениеот °niksi° » Вто 26 яну 2010 23:44
Искам да кажа няколко думи за нещата покрай колата на колегата.
Днес я запалихме, докарахме спирачки, съединител и т.н., какво е станало по-натам батко Арни ще каже.
Основната ми идея за мнението е следната, колегата е имал огромно желание и т.н., но според мен не попадна на читави хора /според мен е редно да напише ако са от форума за да знаят други да не се накажат като него/. Не стига, че не си спазиха обещанието да направят нещата по прехвърлянето, а и се покриха когато се оказа че колата е с имобилайзер и започнаха да не си вдигат телефона, оказа се също че при прехвърлянето са направили доста големи мизерии - части който не пасват и т.н. и т.н.
След като се оказа че няма ние да правим цялата трансплантация ОТ-ДО, а само ел. инсталацията /като и там имаше изненади, инсталацията беше от Пасат и то автомат/ бях се зарекъл да не пипам по колата нищо, защото хич не е кеф да дооправяш на някой магарийте, но тъй като Стефчо се оказа един прекалено добродушен човек, който каза "Аз съм си виновен, прецакаха ме, но не мисля да се разправям", реших да помогна с каквото мога и се надявам да съм бил полезен. Надявам се всичко да е наред с колата, да е винаги чиста и много гледана както досега и само да те радва.