Много важно!!! Голям праз!!!

И всякакви други такива, които изразяват колко ми е все тая за тоя дето си купил еди какво си. Да си го кара. Мен това не ме вълнува. А пък за поддръжката и колко скъпо щяло да му излиза, как щял да влиза в дупките и т.н. - не ставайте смешни!!!

Какво го мислите тоя. Първо, ако имаш пари да си купиш такъв автомобил, надали ти пука за поддръжката. И второ, като първото, и да влезе в дупка, ще си я оправи. Освен всичко, надали тоя въпросния може да си направи форум като нашия, щото хора с VW бол, а пък с Бугати, пък и то като неговия модел... няма други в България.
Много хора казват, че най - хубавата кола била служебната или пък новата и т.н. ЗА мен най - хубавата кола е МОЯТА. Затова си я карам с кеф

и ми е все тая другите какво карат. Не казвам, че не харесвам други автомобили или че не искам в един момент да я сменя с по - нова и по - хубава. Напротив. НО в момента си я харесвам и поддържам така все едно ще е вечно моя за да ми служи безотказно. И друго - знам, че съм си я купил с изкарани от мен пари, затова и си я карам спокойно и с кеф. А пък за 1.5 милиона не знам дали този дето кара такава кола спи спокойно, ако изобщо спи. Не знам дали може да излезе на улицата спокойно. Ама да е жив и здрав, щом така е щастлив /ама истински, в което се съмнявам/.
По отношение на нашата държава, тъй като тук и такива мнения излязоха. Първо, да не бъркаме държава и страна/родина/. Това се коренно различни понятия. Поне аз не познавам някой българин, който да не харесва страната, родината си. А пък за държвата, която е ясно, че не защитава правата на гражданите си, едно е сигурно - когато хората сами не си търсят правата, какво остава за другите!? Много важно, казваме в повечето случаи и махваме с ръка. А това, че всеки втори се възхищава на хора, дето с пари, спечелени неясно от къде и как купуват какво ли не. Или прословутия лаф, че друго му не требва, само Солунската митница за една година?! Винаги се търси далаверата, а после що крадяли политиците. Ами защото така са си свикнали преди да станат политици. Като почне някой нова работа, първото което го питат не е в какво се състои работата, а колко пари взема. И най - добре е, ако за малко работа /или никаква/ дават мноооого пари.
Така че проблема на скромната ни държавица са хората /не всички, да не се обиди някой/. Докато самите те не започнат да си търсят ВИНАГИ правата

, докато не стане ясно на всеки, че за много пари се иска двойно повече работа, и докато не се спре търсенето винаги на втория начин за всичко, на далаверата, оправия няма да има. Защото тия, дето вземат подкупи, ги вземат, щото има от кого. Защото, когато някой чиновник не си върши работата или неоснователно бави нещата, почва мънкането - ама не може ли нещо да направим, там да почерпим нещо... Ей това е, ама стига, че ми стана досадно да говоря за тия мизерии. Пък и без да искам, отговаряйки на писаното от колегите, се отклонихме от темата. Аре...