Българин си поръчал Бугати Вейрон!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 26 апр 2006 16:14

Pichagа написа:
Sir T написа:..........

съгласен с теб на 90%
но...Б-я е страната на неограничените възможностти, защото и само и единствено защото всеки скача над закона и покрай него се шмули...е айде да не съм краен, не всеки, а 90%.

за съжаление пък сега аз съм съгласен с теб на 100%

Аз също си плащам данъците, плащам си и парното, което са ми начислили необективно, плащам си, за да спя спокойно и да нямам да давам на никого нищо, но май и аз и Pichagata и останалите честни хора сме най-набутани от ситуацията и вече граничим с малоумието, защото го правим май само заради едната чест, която излиза в очите на 90% от населението смешно..

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 26 апр 2006 16:34

Лека поправка от мен - България е страната на неограничените абсурди, а не възможности!
А на колегата с Veyron-a ако трябва специален стикер ще му направя, със здраве да си го кара и със здраве да го счупи (нищо лошо нямам предвид).

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Сря 26 апр 2006 16:53

България си е страна на големи възможности, въпросът е, че не са всеки. Парите за този Вейрон са по-чисти и от сълза. Предполагаемият купувач преди няколко дни продаде мол-а срещу х-л Хемус за повече от 90млн Евро, така че и да го счупи, ще си купи друг. И никой не може да му каже нищо. Както пишеше днес във в.24часа - въпросът е дали е морално да си я купиш тази кола.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 26 апр 2006 16:58

Защо пък да не е морално?
А колкото до парите - въпроса е колко е чист първият му милион :wink:
Останалите се доказват :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Сря 26 апр 2006 17:11

Ами аз казвах на майка че искам да стана буклуджия едно време за да се возя отзад на камиона ... а тя учи сине та учи :x :cry: Сега аз си имам диплома а буклуджията Вейрон.

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Сря 26 апр 2006 18:11

Sir T написа:...Аз също си плащам данъците, плащам си и парното, което са ми начислили необективно, плащам си, за да спя спокойно и да нямам да давам на никого нищо...

Е тука не съм съгласен с колегата. Плащането на данъци е моята част от договора ми с държавата!!! Тя ми подсигурява спокойствие, ред, сигурност, качественни пътища и т.н а аз си плащам всички данаци и такси към нея. Аз лично плащам само в краен случай! Родил съм се в тази държава, тук живея така, че договорът ми е с Република България. Аз не съм доволен от него. А вие?

п.п. И друг път съм го казвал, мисля че даже в този форум. През 60-те и 70-те години на миналия век, един от видовете протести на гражданското общество в САЩ против войната във Виетнам е бил... неплащането на данъци!

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Сря 26 апр 2006 21:43

20vTurbo написа:Ами аз казвах на майка че искам да стана буклуджия едно време за да се возя отзад на камиона ... а тя учи сине та учи :x :cry: Сега аз си имам диплома а буклуджията Вейрон.

явно е, че сме закъснели. Имам един познат, на който малкия син като го питаш как се казва отговаря - Боклука! В него ми е надеждата :D

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 26 апр 2006 22:05

One написа:
santo_trafficante написа:глупости!колкото го провериха и за СЛРа!като че ли не знаете къде живеем :D и как стават нещата на тоя етап :!:

...каквото и да си говорим нищо няма да се промени.
факт е, че в цял сват сметосъбирането е супердоходоносен бизнес и затова е под контрола на неслучайни хора.
Факт е, че живеем в смешна държава , факт е , че се оставяме непрекъснато да ни правят на смешни, да ни занимават с кви ли не простотии, факт е , че само си говорим и абсолютно нищо никой не прави освен да си говорим.....робска нация -робска психика

Абсолютно вярно!
То е ясно, че тоя тези пари не ги е изкарал с честен труд, а е участвал преди в разпределението на мангите от партията... нека си купува... ние ще си лаем безпомощно и това е. :( Но всичко това говори лошо за нашата държавица.

Потребителски аватар
finchy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот finchy » Сря 26 апр 2006 22:30

Нали знаете има една приказка, "който както се уреди". Това навсякъде си важи, но особено тук в родината. Имал бол пари, взел си бугати вейрон.

Пък и да си кара бугатито, кво от тва? Все едно не е кеф да караш голф или пасат... Някои и това нямат!

И все пак май наистина не е морално да даде 1,5 милиона евро за няква шибана кола при все че деца по домовете гладуват или пък други страдат от трудноизлечими болести. Да бе, знам, че е клише това за благотворителността, ама... не е ли вярно?

Бе да са оправя, да му е честита колата на байчото :)

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 27 апр 2006 8:40

вече да ви кажа боли ме фара кой какво кара:)пред офиса ми по цял ден има разни тупалки та съм се нагледал на разни първенюта с хубави коли и много охрана:)тея коли не се купуват с честно изкарани пари:)а такива пари се изкарват но само от просветените :)я си карайте количките и да не ви пука дали някой на светофара до теб те гледа от последен модел кола:))
п.с един приятел си купи новата Е класа вече не мое да се говори с него..караше един строшен голф а от къде дойде парата нема смисъл да обяснявам не е бачкал за нея за да извади 75000 за мерджан:)

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Чет 27 апр 2006 9:39

Най-вероятно случайно е открил тайната формула на кола-кола и за да мълчи са му казали дай голфа..., той - не, дай голфа ето ти е-класа....и така 8)

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 27 апр 2006 10:14

Абе.. всичко е толкова относително на този свят че... Гледайте това филмче и ще разберете какво имам предвид. Дали си с голф, дали си с волф, Е-класа или Ролс-Ройс - важното е да си щастлив.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 27 апр 2006 11:01

Много важно!!! Голям праз!!! :не: И всякакви други такива, които изразяват колко ми е все тая за тоя дето си купил еди какво си. Да си го кара. Мен това не ме вълнува. А пък за поддръжката и колко скъпо щяло да му излиза, как щял да влиза в дупките и т.н. - не ставайте смешни!!! :screwy Какво го мислите тоя. Първо, ако имаш пари да си купиш такъв автомобил, надали ти пука за поддръжката. И второ, като първото, и да влезе в дупка, ще си я оправи. Освен всичко, надали тоя въпросния може да си направи форум като нашия, щото хора с VW бол, а пък с Бугати, пък и то като неговия модел... няма други в България. : само VW
Много хора казват, че най - хубавата кола била служебната или пък новата и т.н. ЗА мен най - хубавата кола е МОЯТА. Затова си я карам с кеф :drive и ми е все тая другите какво карат. Не казвам, че не харесвам други автомобили или че не искам в един момент да я сменя с по - нова и по - хубава. Напротив. НО в момента си я харесвам и поддържам така все едно ще е вечно моя за да ми служи безотказно. И друго - знам, че съм си я купил с изкарани от мен пари, затова и си я карам спокойно и с кеф. А пък за 1.5 милиона не знам дали този дето кара такава кола спи спокойно, ако изобщо спи. Не знам дали може да излезе на улицата спокойно. Ама да е жив и здрав, щом така е щастлив /ама истински, в което се съмнявам/.
По отношение на нашата държава, тъй като тук и такива мнения излязоха. Първо, да не бъркаме държава и страна/родина/. Това се коренно различни понятия. Поне аз не познавам някой българин, който да не харесва страната, родината си. А пък за държвата, която е ясно, че не защитава правата на гражданите си, едно е сигурно - когато хората сами не си търсят правата, какво остава за другите!? Много важно, казваме в повечето случаи и махваме с ръка. А това, че всеки втори се възхищава на хора, дето с пари, спечелени неясно от къде и как купуват какво ли не. Или прословутия лаф, че друго му не требва, само Солунската митница за една година?! Винаги се търси далаверата, а после що крадяли политиците. Ами защото така са си свикнали преди да станат политици. Като почне някой нова работа, първото което го питат не е в какво се състои работата, а колко пари взема. И най - добре е, ако за малко работа /или никаква/ дават мноооого пари.
Така че проблема на скромната ни държавица са хората /не всички, да не се обиди някой/. Докато самите те не започнат да си търсят ВИНАГИ правата :lupe , докато не стане ясно на всеки, че за много пари се иска двойно повече работа, и докато не се спре търсенето винаги на втория начин за всичко, на далаверата, оправия няма да има. Защото тия, дето вземат подкупи, ги вземат, щото има от кого. Защото, когато някой чиновник не си върши работата или неоснователно бави нещата, почва мънкането - ама не може ли нещо да направим, там да почерпим нещо... Ей това е, ама стига, че ми стана досадно да говоря за тия мизерии. Пък и без да искам, отговаряйки на писаното от колегите, се отклонихме от темата. Аре...

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 27 апр 2006 12:09

ACCELERATOR написа:Абе.. всичко е толкова относително на този свят че... Гледайте това филмче и ще разберете какво имам предвид. Дали си с голф, дали си с волф, Е-класа или Ролс-Ройс - важното е да си щастлив.

:shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock :shock

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Чет 27 апр 2006 17:21

Колеги, да не ставам алтроист, ама преставяте ли си колко гладни деца моеш да нахраниш, аре не с 3 000 000 лв., а с 1% от тия пари!?!?!
Вобще не ща и да чувам "да си я кара със здраве"!! Тия пари, които всяка година стават все повече заради данъка са си мои и Ваши, а вместо нещо в замяна получаваме огромен, лъскав, 1001 конскосилев К*Р в колективния ни Г*З. И то с PR. ;)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”