проблем с механична инжекция кр решен

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: проблем с механична инжекция кр

Мнениеот Stenly » Чет 22 окт 2009 22:16

Нали ти написах на лични кое да погледнеш за проблема ти, какви таралежи кви 5 лева се пишат тука незнам. Това е 1,8 16в КР същия като на голф БЕЗ компютри и т.н.

Потребителски аватар
sweetlulu
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с механична инжекция кр

Мнениеот sweetlulu » Съб 31 окт 2009 18:21

Колеги дайте някаква идея :bowdown , че сутрин до като запаля са големи мъки, иде зима акумулатора ще сдаде багажа :? :?

tero_80
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с механична инжекция кр РЕШЕН

Мнениеот tero_80 » Чет 17 дек 2009 22:01

веригата се чуваше да претраква и то много.смених я и от тогава колата си заработи много добре.незнам паленето дали от това се оправи но като дам сутрин 2 пъти на контакт и на 3 път завартъм и си запалва.дано съм бил полезен

stoi4o
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с механична инжекция кр решен

Мнениеот stoi4o » Пон 25 яну 2010 23:03

Здравейте приятели значи аз имам същият проблем като на колегата обаче на мене е обратно като е студена пали и върви яко как загре на 90 градуса и имам чуството че нещо не и достига гориво значи проверих 2 те помпи бачкат замерих налягането на бензина 5 даже скочи и повече значи моя мотор е 1.8 пълна инж мисялта ми е може ли да са запушени гюзите ем сетих се че от механизама на инжекцията кадето влизат трабички от горе одвивах всяка по 1 и тече бенз значи ходи гориво до гюзите ако има някой моля да пише на скайп мн ще съм благодарен а скайпа ми е don.toni-mafiqta

autodoc.sf
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с механична инжекция кр решен

Мнениеот autodoc.sf » Вто 26 яну 2010 21:54

Пичове,проблема ви ми е до болка познат и вече 7-8 такива ги оправих.Лошото е,че без оборудване не се оправя,а понякога се налага и реглаж.Проблема е в управляващото налягане.

Върни се в “Passat”