JaDaWiN написа:Време е да се запиша и аз тук... Тъкмо тези дни си мислех за слагане на чип и отговорът сам дойде - твърдо не.Аз с 90 коня щях да се пребия, пък какво остава за повече. Ето я и случката: карам си аз по Борис и на 1 светофар 1 Ягуар отдясно спира до мен (и двамата сме първи коли). Светва зелено и аз си викам "айде малко да продухаме турбината"
и газ (и Ягуарът потегли подобаващо) и като изцедих втора и забелязах, че 1 Ауди в далечината пред мен е спряло... Да де, ама Ягуара беше половин капак пред мен и не можех да мина вдясно и набих спирачки, но почнах да се хлъзгам по паветата. Все пак спрях на метър - два зад аудито, но можеше и да не спра ... Изводът: ограничението в градски условия не е ей така поставено...Спазвайте го, колеги! Аз, като млад шофьор, си взимам поука от грешките си и ще гледам да не правя повече селянии... От друга страна на това Ауди не му беше там мястото, защото явно или искаше да влезе в някоя пресечка вляво, или искаше да прави обратен завой. И за двете не му е мястото там. Естествено, това по никакъв начин не ме извинява, защото улиците не са място за състезания. Така че най-добре никакви чипове - ще си сложа едни колонки, най-много и едно готино воланче, пък като се науча да карам и тогава други работи.
JaDaWiN написа:Аз с 90 коня щях да се пребия, пък какво остава за повече.
IceHeart написа: точно минаваме бензиностанцията слет ДАЙ
IceHeart написа: в последния момент го видях на едно огледало от моята врата, дръпнах ръчната ритнах педала на спирачката
vaskoto1 написа::evil: браво, герой!
doaiena написа:Колеги днес, аз се държах като магаре!
Бях на светофара на бул.сливница за ляв завой посока банишора хеи-то, аз съм 1ва кола в колоната и светва зелено и понеже ми е прецакано жилото на съденителя и не всеки път вкарва 1ва и нещо засече и се забавих да речем 5сек и някъв нещастник зад мен ме освирква с някакво жалко клио 1.1, аз тръгвам и този капут реши да ме изпреварва на кръстовището и то от ляво, така ли си викам аз, той на ляво и аз на ляво и го засичам, той на дясно и аз на дясно и го засичам, пускам му малко фандък и яко газ и пак засечка
ние сме на наклона икачваме се, този се изнерви беше с някво момиче с него, аз си викам сега ще го бия нема начин яко се заядох с него, спирам на светофара и го гледам той ме гледа аз му се смея и го чакам ама шушо си зави на ляво за банишора!
babayuga написа:И с какво право ще го биеш оня? Ами ако човека е инвалид или болен? Знаеш ли че има някой хора, които само от един лек тупаник могат да починат (санитар съм в болница и знам какво е).
doaiena написа:...този капут реши да ме изпреварва на кръстовището и то от ляво...
doaiena написа:Колеги днес, аз се държах като магаре!
Бях на светофара на бул.сливница за ляв завой посока банишора хеи-то, аз съм 1ва кола в колоната и светва зелено и понеже ми е прецакано жилото на съденителя и не всеки път вкарва 1ва и нещо засече и се забавих да речем 5сек и някъв нещастник зад мен ме освирква с някакво жалко клио 1.1, аз тръгвам и този капут реши да ме изпреварва на кръстовището и то от ляво, така ли си викам аз, той на ляво и аз на ляво и го засичам, той на дясно и аз на дясно и го засичам, пускам му малко фандък и яко газ и пак засечка
ние сме на наклона икачваме се, този се изнерви беше с някво момиче с него, аз си викам сега ще го бия нема начин яко се заядох с него, спирам на светофара и го гледам той ме гледа аз му се смея и го чакам ама шушо си зави на ляво за банишора!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта