! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
JaDaWiN
Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот JaDaWiN » Вто 26 яну 2010 22:19

Време е да се запиша и аз тук... Тъкмо тези дни си мислех за слагане на чип и отговорът сам дойде - твърдо не. :lol: Аз с 90 коня щях да се пребия, пък какво остава за повече. Ето я и случката: карам си аз по Борис и на 1 светофар 1 Ягуар отдясно спира до мен (и двамата сме първи коли). Светва зелено и аз си викам "айде малко да продухаме турбината" :screwy и газ (и Ягуарът потегли подобаващо) и като изцедих втора и забелязах, че 1 Ауди в далечината пред мен е спряло... Да де, ама Ягуара беше половин капак пред мен и не можех да мина вдясно и набих спирачки, но почнах да се хлъзгам по паветата. Все пак спрях на метър - два зад аудито, но можеше и да не спра ... Изводът: ограничението в градски условия не е ей така поставено...Спазвайте го, колеги! Аз, като млад шофьор, си взимам поука от грешките си и ще гледам да не правя повече селянии... От друга страна на това Ауди не му беше там мястото, защото явно или искаше да влезе в някоя пресечка вляво, или искаше да прави обратен завой. И за двете не му е мястото там. Естествено, това по никакъв начин не ме извинява, защото улиците не са място за състезания. Така че най-добре никакви чипове - ще си сложа едни колонки, най-много и едно готино воланче, пък като се науча да карам и тогава други работи. :)

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 26 яну 2010 22:45

Здравейте, всички правиме глупости, но най-важното е да ги осъзнаваме навреме а не когато е вече късно.... Та сутринта пускам си СД-то чалгата дъни оставил съм колата да позагрее малко, и потеглям.... Излизам на главната улица за ДАЙ- Благоевград, и гледам без да искам или профисионално изкривяване, някаква ОПЕЛ КОРСА якоо напира зад мен а аз карам със 60км/ч и си викам след бензиностанцията ще ме мине, обаче, какво става, точно минаваме бензиностанцията слет ДАЙ, и отпред някакъв от крастовището ме засича, аз веднага удрям левия мигач, съответно погледнах в огледалото и задминах въпорсният чичка с опела, обаче в същият момент когато го изпреварвам тоя с корсата зад мен прави 2-но изпреварване, хем мен хем и чичката с колата, в последния момент го видях на едно огледало от моята врата, дръпнах ръчната ритнах педала на спирачката и си викам отървах кожата, и в последният момент видях на корсата 1,4 си, на която отзад на прозореца с голями черни букви пише WANTED (издирван) Напрао съм умрал от смях mhihi

п.п Е отделно че някой хора че незнаят как да шофират незнаят чЕ Мигачите се пускат задължително, дали имало кола зад тебе или преди тебе, все пак трябва да знаят случайно ако те види някой , да знае каде отиваш каде сфиваш. Пък ако не знаят как се ползват да си отделят 100 лева за курс по курмуване и да се научат, а не като някой пуска мигач-а когато вече е завил, кел файра, :screwy

Шофирайте разумно, няма смисъл да се изтрепваме за някакви си 40 или 50 секунди! Времето е ценно не го пропилявайте на ония свят!

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Вто 26 яну 2010 23:21

JaDaWiN написа:Време е да се запиша и аз тук... Тъкмо тези дни си мислех за слагане на чип и отговорът сам дойде - твърдо не. :lol: Аз с 90 коня щях да се пребия, пък какво остава за повече. Ето я и случката: карам си аз по Борис и на 1 светофар 1 Ягуар отдясно спира до мен (и двамата сме първи коли). Светва зелено и аз си викам "айде малко да продухаме турбината" :screwy и газ (и Ягуарът потегли подобаващо) и като изцедих втора и забелязах, че 1 Ауди в далечината пред мен е спряло... Да де, ама Ягуара беше половин капак пред мен и не можех да мина вдясно и набих спирачки, но почнах да се хлъзгам по паветата. Все пак спрях на метър - два зад аудито, но можеше и да не спра ... Изводът: ограничението в градски условия не е ей така поставено...Спазвайте го, колеги! Аз, като млад шофьор, си взимам поука от грешките си и ще гледам да не правя повече селянии... От друга страна на това Ауди не му беше там мястото, защото явно или искаше да влезе в някоя пресечка вляво, или искаше да прави обратен завой. И за двете не му е мястото там. Естествено, това по никакъв начин не ме извинява, защото улиците не са място за състезания. Така че най-добре никакви чипове - ще си сложа едни колонки, най-много и едно готино воланче, пък като се науча да карам и тогава други работи. :)

споко ве, не се спичай. всеки си има изцепки..

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Вто 26 яну 2010 23:30

JaDaWiN написа:Аз с 90 коня щях да се пребия, пък какво остава за повече.

Без да се обиждаш колега, 90 коня и едно магаре зад волана!
Това важи за всички колеги и не забравайте, че конете са под капака а вие сте магарето зад волана!
Важното е, че е се е разминало без произшествие!

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 27 яну 2010 7:04

IceHeart написа: точно минаваме бензиностанцията слет ДАЙ

IceHeart написа: в последния момент го видях на едно огледало от моята врата, дръпнах ръчната ритнах педала на спирачката

:bowdown
Поклон пред титаните на писането и шофирането!

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Сря 27 яну 2010 8:11

Най-голямата управлява форд мондео.Така и не видях номера.
Вчера по ул.Дунав каката караше в насрещното,после явно й стана скучно и подаде мигач към затворената за движение в тази посока улица Росица.
Съвсем наблизо има две училища :!:
Незнам какво да си мисля вече

Потребителски аватар
doaiena
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Сря 27 яну 2010 19:56

Колеги днес, аз се държах като магаре!
Бях на светофара на бул.сливница за ляв завой посока банишора хеи-то, аз съм 1ва кола в колоната и светва зелено и понеже ми е прецакано жилото на съденителя и не всеки път вкарва 1ва и нещо засече и се забавих да речем 5сек и някъв нещастник зад мен ме освирква с някакво жалко клио 1.1 :mrgreen: , аз тръгвам и този капут реши да ме изпреварва на кръстовището и то от ляво, така ли си викам аз, той на ляво и аз на ляво и го засичам, той на дясно и аз на дясно и го засичам, пускам му малко фандък и яко газ и пак засечка :lol: ние сме на наклона икачваме се, този се изнерви беше с някво момиче с него, аз си викам сега ще го бия нема начин яко се заядох с него, спирам на светофара и го гледам той ме гледа аз му се смея и го чакам ама шушо си зави на ляво за банишора!

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Сря 27 яну 2010 19:58

:evil: браво, герой!
:не:

Потребителски аватар
doaiena
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Сря 27 яну 2010 20:01

vaskoto1 написа::evil: браво, герой!
:не:

Не е геройство а идиота ме предизвика с маневрата която изкаше да направи да ме изпревари от ляво 1во, че нямаше как да го реализира с това 1.1 и второ самото подсвиркване беше долно!
По-принцип съм много спокоен на пътя но понякой път като този ми кипва и изключвам.

Последна промяна от doaiena на Сря 27 яну 2010 20:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Сря 27 яну 2010 20:03

doaiena написа:Колеги днес, аз се държах като магаре!
Бях на светофара на бул.сливница за ляв завой посока банишора хеи-то, аз съм 1ва кола в колоната и светва зелено и понеже ми е прецакано жилото на съденителя и не всеки път вкарва 1ва и нещо засече и се забавих да речем 5сек и някъв нещастник зад мен ме освирква с някакво жалко клио 1.1 :mrgreen: , аз тръгвам и този капут реши да ме изпреварва на кръстовището и то от ляво, така ли си викам аз, той на ляво и аз на ляво и го засичам, той на дясно и аз на дясно и го засичам, пускам му малко фандък и яко газ и пак засечка :lol: ние сме на наклона икачваме се, този се изнерви беше с някво момиче с него, аз си викам сега ще го бия нема начин яко се заядох с него, спирам на светофара и го гледам той ме гледа аз му се смея и го чакам ама шушо си зави на ляво за банишора!

то и аз мислех да слизам да се разправям с няква крава, след като ми свирна още докато гаснеше жълтото и включвах на първа в центъра на Шопия

babayuga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот babayuga » Сря 27 яну 2010 20:08

И с какво право ще го биеш оня? Ами ако човека е инвалид или болен? Знаеш ли че има някой хора, които само от един лек тупаник могат да починат (санитар съм в болница и знам какво е).

Потребителски аватар
doaiena
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Сря 27 яну 2010 20:11

babayuga написа:И с какво право ще го биеш оня? Ами ако човека е инвалид или болен? Знаеш ли че има някой хора, които само от един лек тупаник могат да починат (санитар съм в болница и знам какво е).

Ебах го у инвалида с тази мазна муцуна и тази девойка до него, изчаках го какво ще предприеме дали ще се разправя с мен или... а за правото ако ми налита на бой няма да седа ...
Просто показах на идиота, че и аз мога да бъда по-голямо говедо от него и да се научи да не подсвирква така на хората и да ги изпреварва от ляво в зверско нарушение, аз лично никога не подсвирквам на хората на светофарите, щом не тръгва значи има проблем, ако подсвирквам то е погалване на клаксона за подсещане!

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Сря 27 яну 2010 23:15

Сутринта срешнах едно магаре като тебе, дано имам по-малко срещи с такива като тебе :bishop

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 28 яну 2010 6:23

doaiena написа:...този капут реши да ме изпреварва на кръстовището и то от ляво...

Добре, че не е опитал да те изпревари от дясно ... тогава вероятно си щял да го пречукаш на място, не просто да го засичаш. :не:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 28 яну 2010 6:45

doaiena написа:Колеги днес, аз се държах като магаре!

браво , нинджа си .
идиота си ти , че караш неизправен автомобил , а отгоре на всичко засичаш и се правиш на мъж :dummy:

Върни се в “Пътеводител”