hooligans написа:kjm написа:само не разбрах след като са ти написали акт защо са ти взели кон.талон
е чорапите ли да му вземат ?

hooligans написа:kjm написа:само не разбрах след като са ти написали акт защо са ти взели кон.талон
е чорапите ли да му вземат ?
kjm написа:само не разбрах след като са ти написали акт защо са ти взели кон.талон
kjm написа:преди имах подобен случаи купих кола с блокирал двг.и в продължение на 2 години нямах възмможност да я закарам в КАТ.После като я регистрирах ми наложиха глоба 100лева без да ми вземат талона.Платих я веднага и си рег.колата
келеш написа:....
boiko1 написа:Колега колата за последно на чие име се е водила?Питам те защото казваш че ти като наследник получаваш известие за дължими данъци,а в същото време казваш,че дъщерята на чичо ти неиска да изпрати пълномощно?
boiko1 написа:kjm написа:преди имах подобен случаи купих кола с блокирал двг.и в продължение на 2 години нямах възмможност да я закарам в КАТ.После като я регистрирах ми наложиха глоба 100лева без да ми вземат талона.Платих я веднага и си рег.колата
Казваш че не си имал време да я закараш в КАТ,това означавали че е нов внос т.е. не е регестрирана досега,защото ако е така попадаш под друга точка от ЗДП и за това не са ти взели талона.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 32 госта