Няма нужда да ми даваш примери.
Аз самият съм жертва на домашен обир.Не е приятно да си влезеш у вас,а да няма даже на какво да седнеш,а така наречените органи на реда да си чоплят в носа и да разглеждат как е направен окачения таван.И краен резултат-нула разбира се.
Та,моето мнение не става съвсем ясно от два-три реда.Съобразявам се че е светъл празник.
Ама айде че уискито се стопли,весела и доходна.

Неспиране на полицейски орган ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
Re: Неспиране на полицейски орган ?
а полицаите колко коли потрошиxа с тези преследвания-при тяx маи процента на потрошени коли е по-голям
пък и последния слу4аи го знаем вси4ки го гледаxме по телевизията,какво стана с двамата полицаи 

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
bak6i6a написа:има и доста съвестни колеги които излизат на работа за да се борят с престъпноста и те заслужават уважение от обществото
да така е.
и аз познавам такива полицаи.
за съжаление системата ги пречупва и стават като останалите.
ако не ги пречупи се превръщат в аутсайдери и "колектива" ги отхвърля.
рано или късно напускат по собствено желание.
скоро ще дойде денят в, който като ме спрат за проверка да ме третират като невинен до доказване на противното.
в момента всички полицаи ме третират като виновен, като няма за какво да се хванат гледат много тъпо.
това трябва да се изкорени.
и по написаното виждам, че не мислиш по-различно от колегите си...
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета излязохте прекалено много от контекста на темата ,както и да е то се е видяло,че ще се оправям в съда,просто няма да си дам доброволно книжката при такова нелепо "спиране за проверка" все едно съм престъпник или пияница !Ще ви пиша след месец какво е развитието на темата,ако имате интерес.
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
bak6i6a написа:jordanpar за твоя информация да полицай съм и ще ми е интересно ако бъде извършено престъпление спрямо тебе или твой близък / не ти го пожелавам никога /към кого ще се обърнеш, и недей да слагаш всички под един знаменател защото има и доста съвестни колеги които излизат на работа за да се борят с престъпноста и те заслужават уважение от обществото
Полицията трябва да се уважа. Верно, че има и такива които не го заслуважават, но какво да се прави, все пак ако нещо се случи (недай си Боже) към кого ще се обърнете?
А относно наказанията и криенете само да споделя, че във Франция КАТ-аджийите са моторизирани и си имат едни много хубави бинокълчета - които ако ги имаше в нашата държавица, много шофьори щяха да станат велосипедисти - та тия бинокълчета те цъкат с колко караш и няма отърване, а тия снимчици не ти ги правят на 100 метра пред теб, ами полицайчето си стои спокойно на хълмчето, гледа те отдалеч и като се приближиш палката и честитката.
Извод:
1. Вземете спазвайте ограниченията на скоростта и като цяло ЗДП, и няма да има толкова жертви по пътя
2. Видите ли "близалката" спирайте, не е казано да заковете на място, просто си намаляйте културно и си спрете и те са хора и те ще ви разберат - както в случая е имало лед и спреш на 15-20 метра по-надоло.
П.П. Весели Коледни и Новогодишни празници.
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Така развоят е следния 3 месеца лишаване,извода е следния винаги спирайте ,колкото и да ви унижават и спират по най-нелепите начини,дори когато само ви махнат през прозореца ,ако не искате да сте без книжка като мен =)
Със сигурност аз поука си взех от тази ситуация и то не такава,каквато полицайте се опитаха да ми покажат а точно обратното.За напред ,винаги ще съм на съд ,каквото и да ми струва!
Със сигурност аз поука си взех от тази ситуация и то не такава,каквато полицайте се опитаха да ми покажат а точно обратното.За напред ,винаги ще съм на съд ,каквото и да ми струва!
bak6i6a написа:...защото има и доста съвестни колеги които излизат на работа за да се борят с престъпноста и те заслужават уважение от обществото
има, НО това НЕ са катаджиите
те са друга категория - и то най долната, корумпирана сган - 100000000% виновни за ставащото по пътищата !!!
а иначе е трябвало да напише във възражението както е било, не ги видял навреме, било е заледени и спрял малко по нататък, не е имало умисъл и т.н.
съмнявам сем че ще мине - ама знае ли се - може да се случи на полицай от тия дето са 0.000001 % честни

Последна промяна от One на Сря 27 яну 2010 15:21, променено общо 1 път.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тони1 написа:Така развоят е следния 3 месеца лишаване,извода е следния винаги спирайте ,колкото и да ви унижават и спират по най-нелепите начини,дори когато само ви махнат през прозореца ,ако не искате да сте без книжка като мен =)
И от съд няма смисъл ...... ще се разочароваш и от тази институция

-
- Автомобил:
- Двигател:
Тони1 написа:Така развоят е следния 3 месеца лишаване,извода е следния винаги спирайте ,колкото и да ви унижават и спират по най-нелепите начини,дори когато само ви махнат през прозореца ,ако не искате да сте без книжка като мен =)

Само така. Съветвам те освен това да не спираш на пешеходни пътеки и червен светофар - ще е напълно в тон с "поуката", която си си извадил.
За по-сигурно, иди в Германия, не спри на полицай и разкажи за "поуката"

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Преди 2 седмици минавайки покрай паметника Левски станах свидетел на ситуацията - шофьор с баничарка не спря на палка - полицая се ядоса напсува го, показа му един, среден пръст и нищо повече - обърна се да чака следващия.
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
restless написа:Тони1 написа:Така развоят е следния 3 месеца лишаване,извода е следния винаги спирайте ,колкото и да ви унижават и спират по най-нелепите начини,дори когато само ви махнат през прозореца ,ако не искате да сте без книжка като мен =)
![]()
![]()
Само така. Съветвам те освен това да не спираш на пешеходни пътеки и червен светофар - ще е напълно в тон с "поуката", която си си извадил.
За по-сигурно, иди в Германия, не спри на полицай и разкажи за "поуката"
На всяка манджа мерудия чувал ли си ?Само ще допълня на смешното ти изказване,че винаги съм пускал хората и колите по пътищата и какви ли не ситуации в ,които после са ми мятали няколко минути за благодарност,изобщо прочете ли цялата тема по какъв начин ме спряха ,че да вземеш мнение ,каиш

И айде стига с примерите за Германия и т.н.

п.с. колкото съм виновен аз толкова и полицая ,но на мен лично ми е дошло до гуша от комични изпълнения с тях ,този път си оставям книжката таман 3 месеца,заради нещо,което написах в акта ,но за в бъдеще знам по голямата част от правата си и ще ги отстоявам докрай...
-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
Тони1 написа:знам по голямата част от правата си и ще ги отстоявам докрай...
Това се опитах да кажа в една друга тема на колегата Дашо,но я заключиха

Имаш права-ползваш ги.Както и задължения.
Никой не (би трябвало да) може да ти погазва правата безнаказано.
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Петре написа:Тони1 написа:знам по голямата част от правата си и ще ги отстоявам докрай...
Това се опитах да кажа в една друга тема на колегата Дашо,но я заключиха![]()
Имаш права-ползваш ги.Както и задължения.
Никой не (би трябвало да) може да ти погазва правата безнаказано.
Ето за такова мнение говоря ,най сетне някой да разбере какво се опитвам да кажа,спор няма че съм виновен,но не е това начина да ме спрат,просто не...
-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
Аз ще спра на полицай за проверка,но няма да дам да ме джоби на улицата 

- babata 1
- Автомобил:
- Двигател:
преди 4-5 дни си взех кишката точно заради това нарушение наказанието е 50 до 500 лв. глоба и лишаване от 1 до 6 месеца несам обжалвал защото едно ченге ми уреди минимума 1 месец и 50 лева
Върни се в “ОФФ-Топик - други”