Преди малко засичах моята кола:
0-100 - 9,4 сек.
0-180 - 40 сек.
НА БЕНЗИН С ДВАМА ЧОВЕКА, БАС КАСА, ГАЗОВА БУТИЛКА ПЪЛНА ОКОЛО 20 литра.
Клипче GOLF 3 GTI 115кс.
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
driver написа:niikoo_1 написа:Така както сте двама в колата с мойто АБС-че от 0-120км/ч те дърпам 100%
Дърпаш ли с твоята кола Голф 2 RP?
Имам един приятел с такава но още не съм го пробвал, а пък имам и малки проблеми с колата, които още не мога да остановят от къде са - няма налягане на маслото и от вчера не я карам колата.
А като карах GolfII RP имах чувството, че върви повече от мойта в ниските обороти, повече от 4000об/мин не съм я настъпвал, според мен ще ме бие щото е и по-лека, ама трябва да се пробва така наизуст не става да си говоря
А си мисля, че сток ГТИ 115коня с катализатор, ако е в добро състояние ще ме бие с малко, ако не е много в час ще го мина леко.
А иначе на колегата от клипчето се вижда, че като тръгва 30-35км/ч до 100км/ч ги прави за 8сек, което не е нищо особено и до както казва Zemon_CA9977 няма разлика в ускорението с нашите коли, поне мойта имам чувството, че до към 120км/ч набира по абсолютно същия начин.
От светофара на ОВМ до малко преди другоро ОМВ на околовръстното до Бояна правя малко над 170км/ч, не знам колко е дълго разстоянието.
А като говорим за засичане най-дорбе такова да се прави с Г-тек или нещо подобно, защото само така може да е достоверно.
Последна промяна от niikoo_1 на Чет 27 апр 2006 18:15, променено общо 1 път.
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
niikoo_1 написа:А като говорим за засичане най-дорбе такова да се прави с Г-тек или нещо подобно, защото само така може да е достоверно.
Абсолютно си прав!
С моята кола дърпам Голф 2 RP, но до 3-та е ПОЧТИ равностоен. След това двойката изостава с мнооого.
Говоря ти за двойка без катализатор и без каси, газови и др. такива.
Последна промяна от driver на Чет 27 апр 2006 18:45, променено общо 1 път.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
http://vwclub-bg.org/uploaded/videos/musura/video_002-nosound.avi
това е на дядо КР-чето
качеството е лошо, че снимах с 1 ръка и бях на кофти път и много подскачаше, но на пауза ако се спира се вижда, че на 100 е около 8 сек, на 140 - 14 сек, 160 - 20 сек. и на 180 - 28 сек. Това е преди да сменя генерацията, свещите и кабелите. Чуда се, дали ще има полза от спортен филтър?
През този уикенд ще снимам ново с фотоапарата, че снима по-добре
това е на дядо КР-чето

През този уикенд ще снимам ново с фотоапарата, че снима по-добре

- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
браво rusiq_24
стискам ти ръката! това клипче ме нарадва.междодругото и аз карам в такъв драг стил
ако не те мързи погледни тук http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=13928&highlight=%C3%EE%ED%EA%E0надявам се да ти хареса

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Братле Golf 3 1.8 знам че ще стане така АБФа си е АБФ,не споря ама не мога да се съглася че 1.8моно след като съм карал около 10тина различни и знам как върви(не е зле ама.........) и сега да ми казва някой че неговата повече вървяла наистина се дразня,и дори обиждам.Ама като написах ей това отгоре и ГСМа ми не е звъннал апак не е развален и работи перфектно хаха
Не очаквах такива отзиви чесно повече няма да се интосиазирам да качвам каквото и да било,щото мислех да кача една отсечка на БЕНЗИН от 0-200км/ч ама няма смисъл тогава сигурно някой ще каже че НЕГОВОТО 1.4моно повече вървяло.Има много по компетентни хора от нас и са го написали че АБС мотор е по бавен от 2Е с 2секунди а 2секунди никак не е малко
п.п А колега Golf3User благодаря ти ти си първия който ми каза браво отценявам го
Мислех че е зарибяващо да се пускат от време на време във форума такива клипчета ама.............

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж сега аз си търся сток ГТИ 115коня с катализатор, на всички е ясно, че ГТИ 115коня е по-бързо от 1,8 90коня в това спор няма, говорим, че леко отпушено 1.8 90коня ще се опъне на стандартно ГТИ 115коня.
А като чета си от Стара Загора така, че дори и да ти се обадя едва ли ще дойдеш до София.
Голфа ми е без катализатор и с чип и смятам, че стандартно ГТИ с катализатор ще види зор с мен на 2ра и 3та скорост е това е цялата работа, а иначе 1.8 90коня е умряла работа и това е не бърза кола както и ГТИ 115коня не е някаква резачка.
НЕ се е писало, че нормално 1.8 е по-бързо от ГТИ 115 и все пак става въпрос за коли по над 10години и състоянието на колите е важно.
А като чета си от Стара Загора така, че дори и да ти се обадя едва ли ще дойдеш до София.
Голфа ми е без катализатор и с чип и смятам, че стандартно ГТИ с катализатор ще види зор с мен на 2ра и 3та скорост е това е цялата работа, а иначе 1.8 90коня е умряла работа и това е не бърза кола както и ГТИ 115коня не е някаква резачка.
НЕ се е писало, че нормално 1.8 е по-бързо от ГТИ 115 и все пак става въпрос за коли по над 10години и състоянието на колите е важно.
Последна промяна от niikoo_1 на Чет 27 апр 2006 23:35, променено общо 1 път.
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
niikoo_1 написа:Виж сега аз си търся сток ГТИ 115коня с катализатор, на всички е ясно, че ГТИ 115коня е по-бързо от 1,8 90коня в това спор няма, говорим, че леко отпушено 1.8 90коня ще се опъне на стандартно ГТИ 115коня.
Напълно си прав! До 3-та може да си с ГТИ-то, че дори и пред него, но след това 1.8 - 90 к.с няма шанс!
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колега niikoo_1 по тая логика и с едно валче и чипче няма да се дам на АБФ лесно ама вие ме нападнахте така че ми изкарахте колата най големия мъртвец в БГ(тоя щял да ме мине оня щял да ме мине ееееееее),точно за това ме доядя
А колега ДРИВЕР няма проблеми звънни ми и ще се пуснем когато кажеш ама за 1ви не обещавам
Аааааа в събота съм там !

Последна промяна от rusiq_24 на Чет 27 апр 2006 23:56, променено общо 1 път.