Кажете и при вас ли е така?????????
tupalka написа:Колеги не знам при вас как е положението, но аз все повече намразвам тези турски сапунки. Напоследък до такава степен са ми противни, че ми идва да изхвърля телевизора през прозореца. Не мога да разбера какво толкова има харесват жените и какво намират в тях. Скапаните му сапунки почти всяка вечер стават повод за караници вкъщи и вече не издържам!!!!!Все по-често започвам да псувам по техен адрес и това никак не е хубаво. Вместо като се прибере човек от работа вечер да си пусне някой екшън или комедиика да разпусне след тежкия работен ден, те почти навсякъде напускаха гадните му мазни сапунки и усещам, че наистина скоро ще ми трябва нов телевизор + нов прозорец + нова жена...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кажете и при вас ли е така?????????
Gigabyte написа: По-големи простотии от тва няма ,ама е...
vaskoto1 написа:Gigabyte написа: По-големи простотии от тва няма ,ама е...
малък си явно, не помниш изаура и леонсио, както и женоария...
vaskoto1 написа:Gigabyte написа: По-големи простотии от тва няма ,ама е...
малък си явно, не помниш изаура и леонсио, както и женоария...
Speedy86 написа:колега аз не съм женен все още но майка ми е опасна работа като седне пред TV-то и край другите да се спасяват като ги слушам как се карат с баща мизаради тея шибани сапунки и на мен ми идва да изхвърля TV-to през прозореца
бахти тия сапунки,отвам в приятелката ми там същата работа като седнат с майка и нема мърдане!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта