Здравейте колеги!Карам Ауди А3 1,9 TDI 110hp AHF мотор. Миналата вечер, както си карах колата изведнъж изгуби мощност, спря и изгасна! Предположих каква е причината (замръзнала нафта)! Въртях после известно време, но не можа да запали! Закачих след това с Ваг Ком, който каза следното:
VAG-COM Version: Release 409.1-S
Control Module Part Number: 038 906 012 A
Component and/or Version: 1,9l R4 EDC 0000SG 2801
Software Coding: 00002
Work Shop Code: WSC 06435
1 Fault Found:
17656 - Injection Start Regulation: Control Deviation
P1248 - 35-10 - - - Intermittent
Възможно ли е тази грешка да се появи при мойто предположение за замръзнала нафта и как да си реша проблема? Благодаря предварително!

Ауди А3 1,9 TDI 110hp AHF - угасна в движение
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ауди А3 1,9 TDI 110hp AHF - угасна в движение
SBobi написа:Здравейте колеги!Карам Ауди А3 1,9 TDI 110hp AHF мотор. Миналата вечер, както си карах колата изведнъж изгуби мощност, спря и изгасна! Предположих каква е причината (замръзнала нафта)! Въртях после известно време, но не можа да запали! Закачих след това с Ваг Ком, който каза следното:
VAG-COM Version: Release 409.1-S
Control Module Part Number: 038 906 012 A
Component and/or Version: 1,9l R4 EDC 0000SG 2801
Software Coding: 00002
Work Shop Code: WSC 06435
1 Fault Found:
17656 - Injection Start Regulation: Control Deviation
P1248 - 35-10 - - - Intermittent
Възможно ли е тази грешка да се появи при мойто предположение за замръзнала нафта и как да си реша проблема? Благодаря предварително!
колега до колкото си спомням 2рата гре6ка е за имобилаизера дали не6то вав него не е проблема.4е ако е тои е нормално да не може да пали.ако е тои намери някои колега сас ваг та4о да то го изгаси и пробваи после как 6те е аз поне моя от както го изгасих проблеми нямам ина4е преди от време на време като запалех и гасне6е.успех

- SBobi
- Автомобил:
- Двигател:
ако е имобилайзера не трябва ли да свети на таблото една контролна лампа, която светва при контакт!!! Или до колкото знам и тази за подгревните свещи мига ако има нещо с имобилайзера 

-
- Автомобил:
- Двигател:
SBobi написа:ако е имобилайзера не трябва ли да свети на таблото една контролна лампа, която светва при контакт!!! Или до колкото знам и тази за подгревните свещи мига ако има нещо с имобилайзера
дам не е за имото,убаркал сам се малко вав 4етенето на гре6ката извинете ме колеги.но сега го видях много добре и маи 6те да е или умната дузи или някои дат4ик вав помпата понеже е сварзано сас паленето.извинявам се отново за предното си мнение.успех

- SBobi
- Автомобил:
- Двигател:
проблема е решен колеги! Замръзнала нафта! През сондата източих резервоара и какво да видят очите ми! Самата сонда на цедката замръзнала и цялото дъно на резервоара с коричка лед! Почистих, резервоара светна! Само му показах ключа и запали! Благодаря на всички 

-
- Автомобил:
- Двигател:
SBobi написа:проблема е решен колеги! Замръзнала нафта! През сондата източих резервоара и какво да видят очите ми! Самата сонда на цедката замръзнала и цялото дъно на резервоара с коричка лед! Почистих, резервоара светна! Само му показах ключа и запали! Благодаря на всички
браво колага радвам се за теб.

Върни се в “Дизелови агрегати”