1. Тас, тасове

2. Таз, тазове

damas написа:скоро ми си скаса тампона на задната диасна прожина и сега 4ука зжерси много ште можели даго смениа като разжиа амортисиора и да ждигна колата благодариа преджарително за сажетите
miren написа:незнам дали има такава тема но неможах да намеря това което ми трябва с търсачката. та въпроса ми е дали някои има идея колко мога да искам на катализатор от голф3 1.8 моно 93г. и каде в София могат да ми го сменят с резонатор. пускам темата защото се напълни с мушенници и нямам идея как и каде.
miren написа:и твоите линкове не отговарят на въпросами. ако някои с същият мотор е продал катализатор срещу работа и резунатор да каже за колко и къде.![]()
![]()
snickers_ написа :
аудито е 1.8 20 клапана ма е ударило бордщър ис амут арсиме за тов апитам
snickers_ написа:аудито е 1.8 20 клапана ма е ударило бордщър ис амут арсиме за тов апитам
misho_golfa написа:snickers_ написа:аудито е 1.8 20 клапана ма е ударило бордщър ис амут арсиме за тов апитам
![]()
![]()
Бай Семо написа:misho_golfa написа:snickers_ написа:аудито е 1.8 20 клапана ма е ударило бордщър ис амут арсиме за тов апитам
![]()
![]()
Какво е това нещо бре ???
fronte написа:Следа темата от самото начало и мога да кажа че това дет правиш е идеално до туг според мен ........
И моита губи колега кво ли не сменях и на мен сичко ми е ОК,но продължавам да доливам.казаха че мое да е гарнитура,отстрани на главата има едно бакелитено(влиза антифриза от там вий него те се пукат)и сълзи от там,поне при мен беше така но го смених и сега пак и губи ама доливам.На 1000км 300гр ми изчезван а колата си варви на пушка аз сум 1,9 тд
snickers_ написа:не е хубаво така да се клеветят хора...
лично аз съм купувал нензам кой ме обслужи фарове фк човека ми каза квото гледма в сайта с 20% надценка което ме устровйаше верно позабавиха се фаровете но незнам защо човека ми ги даде без отстъпка
Каквато и да е фирмата се случват гафове,навсякъде се случва кво да се прави.. човека не е толко виновен не той е продавал турбината той просто е посредник така че не му скачайте на него..
Бачкал съм в 1 сервиз голям сервиз обучаващ се колко гафове съм правил тоя дето ме обучаваше все ми е оправял баркотиите,накрая така стана че на баща ми опела го закарахме а алтерантор исузу мотора части няманиъде алтернатор 400 лева нов... купихме при което качвам се и немам спирачки а като е местил отзаде 1 част на алтернатора е стегнал малко повече и го е спукал... но няма кво да кажа затраях си човека ме е спасявал много кратно залепихме го с поксипол и още си бачка верно кофти ми беше чисто нов но ето това ви го давам за пример че дори и разбиращите понякога грешат
друг случай карат неква соанта била тропала нщо палстмасите 15 мин му викам на тоя дай да я палиме и да одиме да я пробваме ем примчика ми акза да хода да яп робваме ивка не има си приемчик,
кво става отива приемчика да я пали при което блокирва клапан и го удря работи но удря какво е виновен приемчика шанс,още по кофти беше за клиентаоти и ние не сме виновни
misho_golfa написа:snickers_ написа:не е хубаво така да се клеветят хора...
лично аз съм купувал нензам кой ме обслужи фарове фк човека ми каза квото гледма в сайта с 20% надценка което ме устровйаше верно позабавиха се фаровете но незнам защо човека ми ги даде без отстъпка
Каквато и да е фирмата се случват гафове,навсякъде се случва кво да се прави.. човека не е толко виновен не той е продавал турбината той просто е посредник така че не му скачайте на него..
Бачкал съм в 1 сервиз голям сервиз обучаващ се колко гафове съм правил тоя дето ме обучаваше все ми е оправял баркотиите,накрая така стана че на баща ми опела го закарахме а алтерантор исузу мотора части няманиъде алтернатор 400 лева нов... купихме при което качвам се и немам спирачки а като е местил отзаде 1 част на алтернатора е стегнал малко повече и го е спукал... но няма кво да кажа затраях си човека ме е спасявал много кратно залепихме го с поксипол и още си бачка верно кофти ми беше чисто нов но ето това ви го давам за пример че дори и разбиращите понякога грешат
друг случай карат неква соанта била тропала нщо палстмасите 15 мин му викам на тоя дай да я палиме и да одиме да я пробваме ем примчика ми акза да хода да яп робваме ивка не има си приемчик,
кво става отива приемчика да я пали при което блокирва клапан и го удря работи но удря какво е виновен приемчика шанс,още по кофти беше за клиентаоти и ние не сме виновни
ъ?
blqq написа:Моля трябвами информация спешно ! Искам да попитам колко ще струва заден мост на фолцаген поло 1.0 кубика пален инжекцион 97г. ! Че ми трябва спешно моляви !!! Помогнете..........
VR6_12 написа:здражеи мойели снимки на таблото отпред и отзад ако мойе и на самата букса благодаря преджарително.
Snejoky написа:VR6_12 написа:здражеи мойели снимки на таблото отпред и отзад ако мойе и на самата букса благодаря преджарително.
Това на какъв език е написано?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта