Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Re: ГРАМОТНИ ЛИ СМЕ?

Мнениеот Varbona » Сря 20 яну 2010 21:33

За разликата между тас и таз:

1. Тас, тасове

Изображение

2. Таз, тазове

Изображение

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пет 22 яну 2010 18:46

damas написа:скоро ми си скаса тампона на задната диасна прожина и сега 4ука зжерси много ште можели даго смениа като разжиа амортисиора и да ждигна колата благодариа преджарително за сажетите :)

:063: :063: :063: :063: :063: :063:

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Пет 22 яну 2010 19:02

А аз като гледам наглед грамотни хора, а не знаят кога се използват буквите "И" и "Й" като окончания или в средата на дума. Много е смешно и жалко когато се използва "Й" в множествено число, например вместо "които" да се казва "който". Бутоните на съответните букви не са един до друг, за да се сбърка при бързане. Явно се прави от НЕГРАМОТНОСТ. :screwy

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Съб 23 яну 2010 18:47

miren написа:незнам дали има такава тема но неможах да намеря това което ми трябва с търсачката. та въпроса ми е дали някои има идея колко мога да искам на катализатор от голф3 1.8 моно 93г. и каде в София могат да ми го сменят с резонатор. пускам темата защото се напълни с мушенници и нямам идея как и каде.

И пак същия герой...
miren написа:и твоите линкове не отговарят на въпросами. ако някои с същият мотор е продал катализатор срещу работа и резунатор да каже за колко и къде. :?: :?: :roll:

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Пет 29 яну 2010 22:53

snickers_ написа :

аудито е 1.8 20 клапана ма е ударило бордщър ис амут арсиме за тов апитам

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Re: Конкурс за неграмотни във форума!

Мнениеот misho_GTI » Съб 30 яну 2010 1:04

snickers_ написа:аудито е 1.8 20 клапана ма е ударило бордщър ис амут арсиме за тов апитам

:063: mhihi :screwy

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Съб 30 яну 2010 4:02

misho_golfa написа:
snickers_ написа:аудито е 1.8 20 клапана ма е ударило бордщър ис амут арсиме за тов апитам

Какво е това нещо бре ???

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 30 яну 2010 8:10

Бай Семо написа:
misho_golfa написа:

Какво е това нещо бре ???

П.п Човека е писъл на -5 градуса в стаята, и затова е ставало така, нали разбираш Ръчичката му е протрепервала.. Ето линк към още един бисер... viewtopic.php?f=15&t=183570

п.п СникЪрса, направо убира сички кОнкурси тука...

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Сря 10 фев 2010 20:06

fronte написа:Следа темата от самото начало и мога да кажа че това дет правиш е идеално до туг според мен ........

:bowdown :lol: :shock :horror: mhihi

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Пет 12 фев 2010 11:46

И моита губи колега кво ли не сменях и на мен сичко ми е ОК,но продължавам да доливам.казаха че мое да е гарнитура,отстрани на главата има едно бакелитено(влиза антифриза от там вий него те се пукат)и сълзи от там,поне при мен беше така но го смених и сега пак и губи ама доливам.На 1000км 300гр ми изчезван а колата си варви на пушка аз сум 1,9 тд

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Съб 13 фев 2010 22:22

snickers_ написа:не е хубаво така да се клеветят хора...
лично аз съм купувал нензам кой ме обслужи фарове фк човека ми каза квото гледма в сайта с 20% надценка което ме устровйаше верно позабавиха се фаровете но незнам защо човека ми ги даде без отстъпка
Каквато и да е фирмата се случват гафове,навсякъде се случва кво да се прави.. човека не е толко виновен не той е продавал турбината той просто е посредник така че не му скачайте на него..
Бачкал съм в 1 сервиз голям сервиз обучаващ се колко гафове съм правил тоя дето ме обучаваше все ми е оправял баркотиите,накрая така стана че на баща ми опела го закарахме а алтерантор исузу мотора части няманиъде алтернатор 400 лева нов... купихме при което качвам се и немам спирачки а като е местил отзаде 1 част на алтернатора е стегнал малко повече и го е спукал... но няма кво да кажа затраях си човека ме е спасявал много кратно залепихме го с поксипол и още си бачка верно кофти ми беше чисто нов но ето това ви го давам за пример че дори и разбиращите понякога грешат :)
друг случай карат неква соанта била тропала нщо палстмасите 15 мин му викам на тоя дай да я палиме и да одиме да я пробваме ем примчика ми акза да хода да яп робваме ивка не има си приемчик,
кво става отива приемчика да я пали при което блокирва клапан и го удря работи но удря какво е виновен приемчика шанс,още по кофти беше за клиента :) оти и ние не сме виновни

ъ?
:063:

Потребителски аватар
kakyra
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.6

Мнениеот kakyra » Нед 14 фев 2010 18:32

misho_golfa написа:
snickers_ написа:не е хубаво така да се клеветят хора...
лично аз съм купувал нензам кой ме обслужи фарове фк човека ми каза квото гледма в сайта с 20% надценка което ме устровйаше верно позабавиха се фаровете но незнам защо човека ми ги даде без отстъпка
Каквато и да е фирмата се случват гафове,навсякъде се случва кво да се прави.. човека не е толко виновен не той е продавал турбината той просто е посредник така че не му скачайте на него..
Бачкал съм в 1 сервиз голям сервиз обучаващ се колко гафове съм правил тоя дето ме обучаваше все ми е оправял баркотиите,накрая така стана че на баща ми опела го закарахме а алтерантор исузу мотора части няманиъде алтернатор 400 лева нов... купихме при което качвам се и немам спирачки а като е местил отзаде 1 част на алтернатора е стегнал малко повече и го е спукал... но няма кво да кажа затраях си човека ме е спасявал много кратно залепихме го с поксипол и още си бачка верно кофти ми беше чисто нов но ето това ви го давам за пример че дори и разбиращите понякога грешат :)
друг случай карат неква соанта била тропала нщо палстмасите 15 мин му викам на тоя дай да я палиме и да одиме да я пробваме ем примчика ми акза да хода да яп робваме ивка не има си приемчик,
кво става отива приемчика да я пали при което блокирва клапан и го удря работи но удря какво е виновен приемчика шанс,още по кофти беше за клиента :) оти и ние не сме виновни

ъ?
:063:

Смисъла е велик. Къдего го чукаш, къде се пука :063: :063: :063:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 16 фев 2010 12:22

blqq написа:Моля трябвами информация спешно ! Искам да попитам колко ще струва заден мост на фолцаген поло 1.0 кубика пален инжекцион 97г. ! Че ми трябва спешно моляви !!! Помогнете..........

:No

Потребителски аватар
Snejoky
R.I.P
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snejoky » Чет 18 фев 2010 17:21

VR6_12 написа:здражеи мойели снимки на таблото отпред и отзад ако мойе и на самата букса благодаря преджарително.

Това на какъв език е написано?

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Чет 18 фев 2010 17:23

Snejoky написа:
VR6_12 написа:здражеи мойели снимки на таблото отпред и отзад ако мойе и на самата букса благодаря преджарително.

Това на какъв език е написано?

Снежоки, на френски е! като например това: жо те чекам, ту те нема сурлем строшената пейка, лйо солей ми изгоре гърбо

Върни се в “ОФФ-Топик - други”