Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
titanium69
Автомобил:
Двигател:

Re: Пловдив - локални сбирки /всеки четвъртък 19.00 ч./

Мнениеот titanium69 » Чет 28 яну 2010 13:06

като дойде колежката с полото ако земе да доведе и някои нейни колежки някой път :twisted:

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Чет 28 яну 2010 13:11

titanium69 написа:като дойде колежката с полото ако земе да доведе и някои нейни колежки някой път :twisted:

да да, някой ден може и да стане...колежката ми се видя леко притеснителна :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Чет 28 яну 2010 13:14

nero написа:
titanium69 написа:като дойде колежката с полото ако земе да доведе и някои нейни колежки някой път :twisted:

да да, някой ден може и да стане...колежката ми се видя леко притеснителна :Mr Green Fun

сори че се намесвам :oops: ама ако ша има повечко колежки, да зема да мина някоя седмица...мъжката част на Пловдив тийм я знам mhihi

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Чет 28 яну 2010 13:20

Bobi_S13 написа:
nero написа:

сори че се намесвам :oops: ама ако ша има повечко колежки, да зема да мина някоя седмица...мъжката част на Пловдив тийм я знам mhihi

колежки има, ама не идват по сбирките . . . ако имаш желание пак може да наминеш . . .ще направим сбирка само с женската част в Фамозо :twisted:

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Мнениеот Vasseto » Чет 28 яну 2010 13:46

Имам вече клубни стикери всякакви размери от 10 до 60 см,който иска да се обажда.
Довечера и аз мога да намина.

Потребителски аватар
chefo_
Автомобил: vw golf 97 ubi
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Чет 28 яну 2010 18:00

фамозо мамозо!вие като се напиете друго освен поп фолк не слушате ли.а колежката не слуша поп фолк как мислите да я сваляте в тия гей заведения като фамозо.
пък и то и аз да съм един единствен мъж сред около 3о жени...може и непознати(ама руси) и аз ще се притесня :)
ооо няма ли да става топли4ко за пикне4ета... дале4 от тоя поп фолк... :BBQ :BBQ :BBQ :BBQ :BBQ :BBQ :BBQ :003: :lady_dance_party: love.vw :026: :011:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 28 яну 2010 23:33

chefo_ написа:ооо няма ли да става топли4ко за пикне4ета... дале4 от тоя поп фолк... :BBQ :BBQ :BBQ :BBQ :BBQ :BBQ :BBQ :003: :lady_dance_party: love.vw :026: :011:

То убуу далеч от поп-фолка, ама като се сетя как някой като дръпне малко и набримчва чалгията от ГоУфа ииии... :horror: :horror:

Потребителски аватар
leido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leido » Пет 29 яну 2010 9:00

nero написа:

Това Пловдив тим голема работа, колежките стават ++ не знам си колко.(То това като конете на GTI след слагане на K&N филтър. :Mr Green Fun ) То това хубава работа, лошо няма.

Bobi_S13 написа:сори че се намесвам :oops: ама ако ша има повечко колежки, да зема да мина някоя седмица...мъжката част на Пловдив тийм я знам mhihi

София вие сте много, ама до колкото знам никой няма да ви върне, и в Пловдив има хубави заведения.
radotom написа:
chefo_ написа:ооо няма ли да става топли4ко за пикне4ета... дале4 от тоя поп фолк... :BBQ :BBQ :BBQ :BBQ :BBQ :BBQ :BBQ :003: :lady_dance_party: love.vw :026: :011:

То убуу далеч от поп-фолка, ама като се сетя как някой като дръпне малко и набримчва чалгията от ГоУфа ииии... :horror: :horror:

ЪЪЪЪ Радо, за Чефо и чалга, за него ли говориш? Малко трудно тая работа, по последни спомени в Плазма яко набиваше. Ама ако си го видял/чул ще има :beat_butt2. До колкото разбрах, музиката ОТ колата, а не В колата, се е била промениле/отпушила. Ама там вече Чефо ще каже mhihi .
Относно пикиците сладка работа, блазе ви.
:patriot

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 29 яну 2010 11:54

leido написа:ЪЪЪЪ Радо, за Чефо и чалга, за него ли говориш?

Не, уеее... :lol: :lol:
За него такова нещо не съм си и помислил да кажа ;)
И не говоря, че от неговата кола е вървяла чалгата, а че по принцип се среща явлението. Дори не казвам, че се среща сред Пловдив тийм. :да:

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Пет 29 яну 2010 12:02

nero написа:
колежки има, ама не идват по сбирките . . . ако имаш желание пак може да наминеш . . .ще направим сбирка само с женската част в Фамозо :twisted:

Събота, Фамозо, колежки с ФВ-та :banana ... трябва ли да имам Фолксваген или това, че съм имал ме оправдава :kissy:

Потребителски аватар
pro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pro » Пет 29 яну 2010 12:51

devil_vas написа:
nero написа:

Събота, Фамозо, колежки с ФВ-та :banana ... трябва ли да имам Фолксваген или това, че съм имал ме оправдава :kissy:

Не те оправдава :beat_butt2 ако почнеШ да идваШ тогава в фамозо :drunk а колежки с ФВ-та няма ....

Потребителски аватар
gyleto
Автомобил: Golf 2
Двигател: PL 1991

Мнениеот gyleto » Пет 29 яну 2010 13:32

Е това Фамозо ако имах възможност с удовослтвие бих го преместил на село където му е мястото. :048: :fight: И на пикниците които ходим няма музичката ви тип Фамозо,инфи а планетка......Културна работа. :drunk :BBQ heavy metal zork

Потребителски аватар
nasito88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nasito88 » Пет 29 яну 2010 15:53

chefo_ написа:фамозо мамозо!вие като се напиете друго освен поп фолк не слушате ли.а колежката не слуша поп фолк как мислите да я сваляте в тия гей заведения като фамозо.
пък и то и аз да съм един единствен мъж сред около 3о жени...може и непознати(ама руси) и аз ще се притесня :)

Благодаря за разбирането chefo_ :012: :Mr Green Fun
А аз съжалявам че неможах да присъствам вчера ,но пък бях на срещата на VW в Люлин :mrgreen: Другата седмица съм на линия,ще нося дървени въглища..някой да вземе скара mhihi Айде и вие надъхвайте колежки ,защо само на мен разчитате :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
miti4nia78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miti4nia78 » Пет 29 яну 2010 18:52

ОТ мен виното :drunk

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател: