Здравейте колеги,
имам намерение да се сдобия с въпросния Голф от заглавието но се нуждая от съвет:
Колата е 1994г. хечбек,5 врати, алуминиеви джанти, предни гуми нови, задни мн. добри, по купето няма забележки, двигатела и окачването също са добре, скоро е вкарана в България, регистрирана е в моя район (при закупуване няма да сменям номера). БЕЗ климатик и ел. стъкла.
Въпроса ми е при това положение заслужава ли да дам 3500 лв. за нея?

Съвет относно покупка на Голф 3; 1,9 TDI 90 к.с.
- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
Re: Съвет относно покупка на Голф 3; 1,9 TDI 90 к.с.
Здравей!
От къде е докарана? Швейцария? Германия?
Щом е с хубави джанти и гуми значи си е такава цената. Въпросът е теб дали те устройва да въртиш като луд и да си без климатик.
Все пак поразгледай какво се продава и във форума, най-малкото за да си свериш часовника относно цените.
Успех!
От къде е докарана? Швейцария? Германия?
Щом е с хубави джанти и гуми значи си е такава цената. Въпросът е теб дали те устройва да въртиш като луд и да си без климатик.
Все пак поразгледай какво се продава и във форума, най-малкото за да си свериш часовника относно цените.

Успех!
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
за пореден път ще го напиша...
харесва ли ти? огледал ли си поне няколко още?
цената устройва ли те?
значи-това е/не е твоята кола (задраскай си излишното).
как да ти се каже по нета кое си струва и кое не?
как да ти гарантирам, па дори и да съм я гледал на място, че след 10км. няма да ти роди мотора? това е кола 2ра ръка! няма никакви гаранции с нея! то с новите няма, та с тия...
гледай, пипай, мисли, брой и скачай. или на нея или от нея. както си избереш!
харесва ли ти? огледал ли си поне няколко още?
цената устройва ли те?
значи-това е/не е твоята кола (задраскай си излишното).
как да ти се каже по нета кое си струва и кое не?
как да ти гарантирам, па дори и да съм я гледал на място, че след 10км. няма да ти роди мотора? това е кола 2ра ръка! няма никакви гаранции с нея! то с новите няма, та с тия...
гледай, пипай, мисли, брой и скачай. или на нея или от нея. както си избереш!
И все пак не забравяй,че ако сега трепериш от студ,само след 3-4 месеца ще започнат адските жеги.
Климатика отдавна не е в категорията ´´екстри´´ за автомобилите.
Климатика отдавна не е в категорията ´´екстри´´ за автомобилите.
- monaha86
- Автомобил:
- Двигател:
За тези пари може да намериш "Golf 3"с всички екстри,по-добре се поогледай още малко,за да не съжаляваш. 

- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Тази цена за 16 годишна кола без климатик за мен е страшно висока.
И аз за това се колебая. Да приемем че двигател и всичко по колата е ОК (дет се вика само да се качиш и да караш) пак ми се виждат множко тези пари за годините и. Ако имаше климатик не бих се чудил толкова защото колата наистина ми харесва.
Пропуснах да напиша че е внос от Австрия.
Пропуснах да напиша че е внос от Австрия.
- vladikk
- Автомобил:
- Двигател:
височка му е цената!!! Все пак Климатика и ел.пакета не определят колата,но са важни! Според мен огледай още,повърти се...има оферти винаги,но все пак решението си е изцяло твое!!! 

- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
Ама как ще е височка, колеги. Не е някаква зверска оферта, но цената си е в границите на нормалното. Все пак е от Австрия (не Италиянка), с 5 врати е, с алуминиеви джанти и добри гуми. Ако колата наистина е читава си заслужава цената, но това ще се разбере в последствие. Аз все си мисля, че австрийците се грижат за колите си, но нищо не се знае...
Друг е въпросът, че джанти и гуми винаги може да сложиш, но с климатик и ел. стъкла е по-сложна работата. Защото за същите пари можеш да си вземеш и по-нова с климатик и ел. стъкла от Италия. Обаче пък ще има други забележки...
Колега pivar, колата има ли сервизна книжка?
Прочел ли си какво трябва да се гледа като си купуваш кола втора употреба?
Всичко е до това дали ТИ имаш нужда от тези екстри. За мен примерно не беше важно колата да е с 5 врати затова си взех с три. Сега чат пат ставам, за да седнат отзад, но това не ме дразни. Помисли дали ще ти е неприятно лятото да си на отворен прозорец ( посрдством врътка
), вместо да си на климатик. Ако пет пари не даваш за това я взимай. Ако е важно за теб изчакай, потърси - коли има много.
Поздрави!
Друг е въпросът, че джанти и гуми винаги може да сложиш, но с климатик и ел. стъкла е по-сложна работата. Защото за същите пари можеш да си вземеш и по-нова с климатик и ел. стъкла от Италия. Обаче пък ще има други забележки...
Колега pivar, колата има ли сервизна книжка?
Прочел ли си какво трябва да се гледа като си купуваш кола втора употреба?
Всичко е до това дали ТИ имаш нужда от тези екстри. За мен примерно не беше важно колата да е с 5 врати затова си взех с три. Сега чат пат ставам, за да седнат отзад, но това не ме дразни. Помисли дали ще ти е неприятно лятото да си на отворен прозорец ( посрдством врътка

Поздрави!
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
За мен тази цена е висока-сега да си пишем истината.ако смъкне на 3 000 лева по -става. Като я купиш имаш 500лева екотакса,застраховка,винетка,регистрация.И Още 300 лева обслужване и станаха 4300 лева.Помисли добре и я тествай доста.Австрийка е и може да тръгне ръжда тук-там,диагностицирай ГНП_то,виж как е турбото,съеденителя,окачването.Това е маса пара.За твое добро ти го пиша това 

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
смъкни и 500 лева и я взимай 

В никакъв случай. Кола без климатик не струва и 2000лв.
Ако я вземеш после ще съжаляваш. В днешно време климатика е нещо, без което не може нито един автомобил.
Допълнителни екстри - джанти, ел. стъкла се слагата сравнително лесно, но климатик... изключително турдно се слага и не винаги е успешно.
Ако я вземеш после ще съжаляваш. В днешно време климатика е нещо, без което не може нито един автомобил.
Допълнителни екстри - джанти, ел. стъкла се слагата сравнително лесно, но климатик... изключително турдно се слага и не винаги е успешно.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не, не си заслужава.
Купи си кола с климатик/климатроник и ел стъкла.
Просто потърси повече или повече време ако не можеш да търсиш активно.
Купи си кола с климатик/климатроник и ел стъкла.
Просто потърси повече или повече време ако не можеш да търсиш активно.
- fantomasss
- Автомобил:
- Двигател:
Не се набутвай. Хем е скъпа, хем е куца. Сега цените паднаха много и ще се намери нещо по-читаво за тия пари.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”