Днес разочарован и малко развълнуван реших да споделя какво ми се случи преди по малко от половин час.
На кръстовището преди баира за с.Арбанаси (търновците мисля че го знаят) ме спряха органи на РПУ Велико Търново който така и не ми се представиха. Аз бях с включени светлини и сложен предпазен колан. Поздрави ме лицето и ми се представи(Добър ден РПУ велико търново!!!!!) отговарям на поздрава и ми се задава въпрос:
Защо си сложи колана когато ни видя а в случея карам от Краков до там с колан и отговарям Моите извинения но колана съм го сложил още от тръгването ми от Картала
ОО ще се лъжем я си даи документите и излез от колата.Излизам аз и Лицето почна да се заяжда като поиска да провери обурудването.Пожарогасителят ми беше с изтекъл срок за това спор няма всичко друго наред.После ми каза Я запали и форсираи.Стана ми ясно за какво. ООО то и гърнето много ръмжи ще те спираме от движение!!! Усетих че нещата не отиват на добре. Органа на реда взе да се прави че ще ми пише акт ии работата опря до моя джоб. След известни разправий човечето разбра че не съм случаен и взе да ми се обяснява че не било хубаво да ръмжи колата че пожарогасителя бил по важен от музиката и такива работи платих си като човек един "СТЕФАН" замина 20 мин по късно ги вижам да си копуват цигари с моите пари познах ги щото бяха много намачкани
Та работата честно ли е да ме спрат за нещо което не съм направил и да ме изкарат лъжец ТОВА за мен е Боклучеста Българска работа с главно Б за другите нарушения съм си виновен
И съм напълно съгласен с израза че: В ада няма пазач на казана за българи те сами си се дърпат в него"

Полицеиски Проблем
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Полицеиски Проблем
http://nocorr.mvr.bg/
Дръпни ги и ти. Дърпат на тоя който се примирява. В случая на тебе са ти дръпнали за цигари.
Аз за това им казвам да пишат на хартия какво що съм нарушил. Защото не искам освен заплатите да им купувам отделно цигари и уискита.
Само един път така ми сгънаха 10 лева на 20 пъти. За пръв път виждам от толкова голяма банкнота да става толкова малка...
Но сега да си призная при втори такъв случай бих разговарял с началника им. И дори ще го извикам на място той да ми пише лично акта. 
Дръпни ги и ти. Дърпат на тоя който се примирява. В случая на тебе са ти дръпнали за цигари.

Аз за това им казвам да пишат на хартия какво що съм нарушил. Защото не искам освен заплатите да им купувам отделно цигари и уискита.

Само един път така ми сгънаха 10 лева на 20 пъти. За пръв път виждам от толкова голяма банкнота да става толкова малка...

- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Не си казаха имената пък и аз да се еB@ в глупака се уплаших че ще ми спрат колата то човек като се притесни не знае какво прави иначе мерси за саитчето ще си го запазя бъ ли го кога пак ще ме ушият
АА и друго има как мога да докажа аз че съм карал с колана и в същото време куката казва че не съм с колан тря да си нося или вградя камера в колата
гаден номер е това
АА и друго има как мога да докажа аз че съм карал с колана и в същото време куката казва че не съм с колан тря да си нося или вградя камера в колата
гаден номер е това
Последна промяна от Zerga3GT на Съб 30 яну 2010 16:38, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дори да не ги знаеш не пречи да се обадиш да съобщиш къде що. Те си знаят къде седят на дежурства. А там по тоя път точно не вярвам да е имало много патрули освен тия по това време.
То не става въпрос за колан вече, в тоя случай са се чудели как да си купят цигарки просто.
Тия аз дето им давах тогава също така. Голяма гавра си направих обаче. 2 часа ми разправяха как ще викнат патрул да пише акт. И аз . ама верно ли?!
И ги усещам вече, че искат пари. Ама викам айде да си ходим се едно нищо не е станало, че като ви гледам. Тоя младия полицай се стресна. Айде викайте казвам патрул да пишат и да си заминавам.
И те така 2 часа и накрая ми писна щото изгубих сумати време им дадох подкуп, за да свърша и нещо друго през деня. Иначе спокойно можех да си седя да ги питам още 2 часа дали ще пишат и накрая да им тегля една, и пак да си ходя...
Тоя единия старшината накрая чак се прищоса и ми бута талона на колата в ръцете за ду му кихна. Чак вика момче как да ти го обесня по-добре. 
За това ти казвам при втори такъв случай, не само акт ще искам да пишат ами ще се обадя и на началника да дойде ня място, за да се разберем с него какво искат те от мене 2 часа?!
А съм сигурен, че и акт няма да има след това. 

Тия аз дето им давах тогава също така. Голяма гавра си направих обаче. 2 часа ми разправяха как ще викнат патрул да пише акт. И аз . ама верно ли?!

За това ти казвам при втори такъв случай, не само акт ще искам да пишат ами ще се обадя и на началника да дойде ня място, за да се разберем с него какво искат те от мене 2 часа?!

Последна промяна от black` на Съб 30 яну 2010 16:48, променено общо 3 пъти.
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Да съгласен съм ама да ме бяха цакнали само за колана ако беше така да ами като ми праснат акт за гърне и пожарогасител и да ми вземат талончето какво да правя ако имам 2 коли да иначе ти вържат ръцете и ти ги пъхат в наи тъмното място на човека
Аз винаги когато не пътувам сам ,в случай че ме спре патрул на КАТ, карам спътника си да вклЮчи мобилния си телефон на видеозапис и небрежно да държи камерата насочена към мен и полицая.Ей така,просто заради многото такива случки.И...винаги върши работа когато ако неправомерно тръгнат да ми пишат акт или да искат пари им намекна за какво иде реч.Не могат да те накарат да изтриеш записа,а заради едно видео пуснато в йотуб или вебокс никое ченге не ще да става за резил,а защо не и да загуби работата си.Ако си сам,телефонът вклЮчен на диктофон също може да ти е от полза.
Но,за съжаление просещи катаджии са 90 процента от всички.
Но,за съжаление просещи катаджии са 90 процента от всички.
аз па ако бех на твое място, щях да си влезна в колата и с мръсна газ да си продължа по пътя с пилеж на гуми
аее баста
аее баста
Върни се в “ОФФ-Топик - други”