VAG-COM
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Re: VAG-COM
Можеш. Аз мойта 4-ка 1.9ТДИ 2001г. я карам с версия 311 и си работи идеално.
- vesko-vento
- Автомобил:
- Двигател:
409.1 върви без проблем на windows 7 

- super-man
- Автомобил:
- Двигател:
Искам да попитам на моя Г4 1.6 SR 98г дали ще работи добре този кабел http://autonostics.com/product.php?prod ... 1&featured и ако да друго нещо трябва ли да си купувам

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
перфектен си
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Aз успях да си наглася алармата като заключвам и отключвам да бипка и като тръгна колата да се заключва, слад каро угася и извадя ключа да се заключва. Така и не моах да се справя със стъклата. Колкото и да задържам бутона за заключване джамовете не се вдигат.
ПП. Само за инфо. Като се заключва колата автоматично, шофьорската врата се заключва и отключва сама веднага. Мисля да е от тук и проблема с прозорците, щот явно се комаднват от шофьорската врата.
ПП. Само за инфо. Като се заключва колата автоматично, шофьорската врата се заключва и отключва сама веднага. Мисля да е от тук и проблема с прозорците, щот явно се комаднват от шофьорската врата.

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Като заключвам с ключа няма проблем, вратата остава заключена, но примерно с копчето за заключване отвътре, заключва ВСИЧКИ врати, но шофьорската се отключва веднага?
Някакви идеи?

Някакви идеи?
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
leonardo_vd написа:Като заключвам с ключа няма проблем, вратата остава заключена, но примерно с копчето за заключване отвътре, заключва ВСИЧКИ врати, но шофьорската се отключва веднага?![]()
Някакви идеи?
Имаш спукани спойки в платката на бравата - отваряш презапояваш и си готов http://www.passat-b5.ru/index.php?optio ... &Itemid=57
g.enchev написа:Ако имам кабел, от къде бих могъл да си изтегля самия software VAG COM 409.1?
Колеги имам няколко въпроса и моля някой да ме просветли малко. Искам да си взема Ваг-Ком, обаче се чудя каква версия да е. Двуумя се между VAG-COM 409.1 и VAG-COM HEX+CAN 704.1. Целта за която ще го използвам се ограничава до настройка на сервизен интервал, бъзикане на конфорт модула и евентуално четене на грешки, като колата на която мисля да го ползвам е Голф 4 99-то лето бензин. Акцентирам върху промяна и зануляване на сервизния интервал, щото се находих по сервизи миналия път докато го махнат, и даже не разбраха как го направиха. Та коя от тия версий ще върши работа? Приемам и идей за други версий, но в тоя ценови диапазон /до около 100лв/.
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
И аз се чудех кой да е ,но накрая си взех 704.1 и изобщо не съжалявам.Ще потрябва за това,онова,после за още нещо и така мисля е по-добре,щото е по-функционален.А най-добре да поговориш с Дани от Монтана да те насочи.Моя го взех от него и съм доволен-коректен и точен! 

nasko1978 написа:А най-добре да поговориш с Дани от Монтана да те насочи.Моя го взех от него и съм доволен-коректен и точен!
Ами и с него ще говоря. Градси сме. Но не ми е приятел, а от него най-вероятно ще си купя нещото, предполагам че ще ми предложи по-скъпия вариант. Който всъщност като чета спецификацийте, се оказва доста по-функционален. Но ми се ще и някой такъв съвет от колеги които работят с тия кабели, че диагностика още не съм правил.
- actros1846
- Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
- Двигател: AFN 1999
Колеги да се похваля и аз зех си VAG-COM 908 за двете коли, но днес като пуснах да сакнира за гршки мойта кола нещо кабела се скапа 

Здравейте, колеги! Много интересна ми стана тази програма и имам един въпрос:
Има ли възможност посредством нея да се провери дали колата е на реални километри ( Passat B5.5 )?
Има ли възможност посредством нея да се провери дали колата е на реални километри ( Passat B5.5 )?
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Xpu100 написа:Здравейте, колеги! Много интересна ми стана тази програма и имам един въпрос:
на 99.9% не може
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
tdi fen написа:Xpu100 написа:Здравейте, колеги! Много интересна ми стана тази програма и имам един въпрос:
на 99.9% не може
Зависи от еку-то. Някой еку-та (уж EDC15) записват повече информация и с VCDS-а през Applications->Display EDC15 mileage би трябвало да покаже горе-долу колко километра е изминала колата с това еку. Мисля, че това еку се слага на помпадюзите. И това го знам само на теория

Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”