Някои от снимките от Рожен: Едно от изчакванията по пътя. Заедно сме с колеги от Ловеч Водача на групата ни е спрял на Беклемето за почивка Ако имаше субтитри, щеше да пише - Здрасти, Пешко! Как си? Какви са тия добавки, Стефчоооо Плевенско-Ловешкия бивак
Снимките от 01.11.2009 Лепихме малко стикери Слави се похвали с новото возило Добре, че Мая имаше нужда от помощ с чистаките и дойде на сбирка На ангелчето оченцата видяхме И на гости се радвахме
Проверка на музиката "Изчистен" тунинг (без спойлер) Предстои ъпгрейдването с нов И аз съм ъпгрейднал - отново имам задна чистачка Залепване на няколко стикера. Краси е много задобрял, все едно гледаш филма "Да залепиш за 60 секунди" Те така се лепи с клубна карта. Умишлено не е снимано лицето, за да не бъде отлъчен от клуба за уронване на престижа Пристигане на двете нови AFN-чета Пускаш си музика ... ... включваш първа и айдеееее
Снимките от 20.12.2009: Представянето на клубния календар за 2010г. Малко TDI диагностика (поддържат се тия с TDI-тата )... ... а другите се топлят взаимно (ама и те се поддържат ) И айде на пързалкатааааа
Фланга на седаните Първите в света мигачи с кръстачки mhihi са на ... ... Венто-то на Иван Стоянчо, извинявай. Не можах да се сдържа да не ти снимам аквариумчето :oops:
Последна промяна от ceci4 на Съб 06 юли 2013 13:38, променено общо 1 път.