Разлика в буксите на фаровете на поло 6н1
- lazar8809
- Автомобил:
- Двигател:
Разлика в буксите на фаровете на поло 6н1
Колеги възможно ли е да има разлика в буксите на оригиналните фарове Хела за поло 6н 1997.Или нещо по колата ми е преправяно.Мерси
- ivan.karadenizov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Разлика в буксите на фаровете на поло 6н1
Ако фара е с ел. управление на височината от купето, буксата на фара е със 7 крачета, ако е без ел. управление - с 4.
п.п. Може е да не е точна бройката, но съм сигурен, че в първия случай крачетата са в 2 реда, а във втория - в 1 ред.
п.п.п. ако колата е с ел. управление, а се сложи фар, който няма, инсталацията се преправя. В обратния случай също.
п.п. Може е да не е точна бройката, но съм сигурен, че в първия случай крачетата са в 2 реда, а във втория - в 1 ред.
п.п.п. ако колата е с ел. управление, а се сложи фар, който няма, инсталацията се преправя. В обратния случай също.
- lazar8809
- Автомобил:
- Двигател:
Точно това е и причината. Мерси колега, а някои може ли да ми каже кои са кабелите за ел. регулирането, защото ще преправям буксите и да знам кои да изолирам.В случай, че ги объркам какво може да стане?Мерси
- ivan.karadenizov
- Автомобил:
- Двигател:
Ам хващаш един мултицет и проверяваш кое краче на буксата на фара къде (на коя крушка) отива. Доколкото разбрах целта е да се сложи фар с регулиране на кола без. Имаш да намериш 4 проводника.
В най-лошия случай при грешно свързани кабели или ще изгори моторчето за регулиране във фара или някой предпазител. Знам ли...
В най-лошия случай при грешно свързани кабели или ще изгори моторчето за регулиране във фара или някой предпазител. Знам ли...
- lazar8809
- Автомобил:
- Двигател:
Обратното е искам да сложа фарове без регулиране на кола с регулиране...обаче имам 4 кабела в повече...най вероятно ще трябва на жижкаджия да отида..
- lazar8809
- Автомобил:
- Двигател:
готово може катинарче
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”