vw_golf_4_tdi написа:тоя кретен от КАТ - Враца тоя печат що не го е ударил над датата.ако новият номер е написан със същият химикал с който е написана новата дата, аз лично не бих се усъмнил.
Със същия химикал е.
vw_golf_4_tdi написа:тоя кретен от КАТ - Враца тоя печат що не го е ударил над датата.ако новият номер е написан със същият химикал с който е написана новата дата, аз лично не бих се усъмнил.
спомената в сайта на МВР Моната.Глава 4 от Наредба І – 45 на МВР
8. Технически прегледи
Съгласно Глава 4 от Наредба І – 45 на МВР в сектор "КАТ" гр.Монтана се извършва проверка на техническото състояние на всички видове ППС при :
- първоначална регистрация
- промяна на собствеността
- пускане в движение на спрени от движение ППС
- възстановяване на регистрацията на ППС
- промяна в конструкцията
, която най-вероятно е била "промяна на собствеността", но е отменена през 2007. => полицаят от КАТ Враца не е бил наясно. Едва ли случаят е само при мен. Ако е бил наясно не знам, защо е задраскал старата дата и да е написал нова.2. (отм. - ДВ, бр. 57 от 2007 г.);
Глава четвърта
ПРОВЕРКА ТЕХНИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА МОТОРНИТЕ ПРЕВОЗНИ
СРЕДСТВА И РЕМАРКЕТАТА, ТЕГЛЕНИ ОТ ТЯХ И ПРЕГЛЕД ЗА
ТЕХНИЧЕСКАТА ИМ ИЗПРАВНОСТ
(Загл. изм. - ДВ, бр. 105 от 2002 г.)
Чл. 32. (1) Проверката на техническото състояние на превозните средства се извършва
при:
1. (доп. - ДВ, бр. 21 от 2006 г.) първоначална регистрация (без фабрично новите
превозни средства);
2. (отм. - ДВ, бр. 57 от 2007 г.);
3. (доп. - ДВ, бр. 105 от 2002 г.) пускане в движение на превозни средства, спрени от
движение поради техническа неизправност и по искане от собственика;
4. възстановяване регистрацията на превозното средство;
5. промяна в конструкцията.
Alek написа:Колеги, извинявайте че ползвам темата, но искам да задам един страничен въпрос - възможно ли е прегледа да важи 2 години? Купих Пасат Б5.5 2004 година, минал на преглед на 25.08.2009, но сега като гледах талончето е маркирано до 08.2011, както и лепенката на предния джам...
ivo_555 написа:Преди около 6м. си прехвърлих колата в КАТ, преглед не се минава там за регистриран вече автомобил! На практика можех да отида само с документите без колата!
stanev11 написа:редовно са ти писали фиш колега,така с печати презаверки не се правят,затова е стикера на стъклото.Мисля ,че тези във Враца не са си свършили работата както трябва.Не защитавам никого,просто това е моето виждане по въпроса.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта