Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ
Re: Пловдив - локални сбирки /всеки четвъртък 19.00 ч./
Здравейте, колеги. Търся кола за баща ми, като сме се спряли на посочените в заглавието: Пасат Б4 или Ауди 80 Б4. Задължително дизелов двигател - 90 или 110 коня, задължително изправен климатик/климатроник, задължително да е внесена преди и редовно карана в България поне година. Без значение седан или комби. Моля помагайте, защото такава кола много трудно се продава, и то ако се продава е за да се отърват от нея а на мен ми писна да си губя времето с тарикати.
Ако се сещате за някой познат, или просто сте подочули че братовчеда/шурито на ваш колега (
) смята да продава неговата, не се колебайте да драснете едно лично съобщение.
п.с.: Забравих да питам, има ли Пасат 4 с демпферен маховик, или започват да ги слагат от Пасат 5 / Голф 4 нагоре? Същия въпрос и за Ауди Б4? Съединителят хидравличен ли е или с жило?
Ако се сещате за някой познат, или просто сте подочули че братовчеда/шурито на ваш колега ( п.с.: Забравих да питам, има ли Пасат 4 с демпферен маховик, или започват да ги слагат от Пасат 5 / Голф 4 нагоре? Същия въпрос и за Ауди Б4? Съединителят хидравличен ли е или с жило?
- vankoni
- Автомобил: VW passat B3 B5.5
- Двигател: PF1991 ALT2003
- Контакти:
paagrio написа:Здравейте, колеги. Търся кола за баща ми, като сме се спряли на посочените в заглавието: Пасат Б4 или Ауди 80 Б4. Задължително дизелов двигател - 90 или 110 коня, задължително изправен климатик/климатроник, задължително да е внесена преди и редовно карана в България поне година. Без значение седан или комби. Моля помагайте, защото такава кола много трудно се продава, и то ако се продава е за да се отърват от нея а на мен ми писна да си губя времето с тарикати.Ако се сещате за някой познат, или просто сте подочули че братовчеда/шурито на ваш колега (
п.с.: Забравих да питам, има ли Пасат 4 с демпферен маховик, или започват да ги слагат от Пасат 5 / Голф 4 нагоре? Същия въпрос и за Ауди Б4? Съединителят хидравличен ли е или с жило?
При TDI само 90кс, е с обикновен маховик, от там нагоре всички са с демферен, без значение модела на колата - Б4, Б5, ауди, сеат, шкода, гледаи кода на двг.
-
devil_vas
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
gyleto написа:Е това Фамозо ако имах възможност с удовослтвие бих го преместил на село където му е мястото.![]()
И на пикниците които ходим няма музичката ви тип Фамозо,инфи а планетка......Културна работа.
![]()
![]()
Добре, ще идам в Ликьор
п.с. и като се изпонапием се местим в Сувенир

Последна промяна от devil_vas на Вто 02 фев 2010 13:48, променено общо 1 път.
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
paagrio написа:... Съединителят хидравличен ли е или с жило?
Съединителите от Б3 на татъка са хидравлични.
Колко пари даваш да ти дам моя пассат? Б4 комби 90к,TDI,климатроник.
- gad3n_
- Автомобил:
- Двигател:
Момци на някой да му се намира що годе читав акумулатор секънд хенд, че имам малко разходи и няма сега пари за нов а зора е голям 
paagrio написа:Здравейте, колеги. Търся кола за баща ми, като сме се спряли на посочените в заглавието: Пасат Б4 или Ауди 80 Б4. Задължително дизелов двигател - 90 или 110 коня, задължително изправен климатик/климатроник, задължително да е внесена преди и редовно карана в България поне година. Без значение седан или комби. Моля помагайте, защото такава кола много трудно се продава, и то ако се продава е за да се отърват от нея а на мен ми писна да си губя времето с тарикати.Ако се сещате за някой познат, или просто сте подочули че братовчеда/шурито на ваш колега (
Колеги да се похваля, вече имаме нов
в семейството
Попаднахме на изключително запазен Пасат Б4 комби изпълнение GL вкл. климатик с двигателят-легенда ABS с газова Ловато. Истинско бижу е, 15 годишна кола в такова състояние се среща веднъж на десетки хиляди, затова и веднага забравихме началното условие да е дизелова (особено след като се нагледахме на баракудници с издухани течащи турбота и шумни демпфери). Кефя и се повече отколкото на моя голф, въпреки че е такъв голям кораб, за баща ми пък да не говорим.- gyleto
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: PL 1991
Честито колега със здраве да си го карате пасатчето, дано се улучи късметлийски да нямата проблеми поне още 15 год. 

- gad3n_
- Автомобил:
- Двигател:
честито и безаварийно да му се радвате!
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
честитоооооооо 

- leido
- Автомобил:
- Двигател:
Честито колега, да го търкаляте още толкова и само да му се радате. И нещо ми се струва си забравил снимките, хайде ще почакаме малко.
Печката е за топло.

Печката е за топло.

- vankoni
- Автомобил: VW passat B3 B5.5
- Двигател: PF1991 ALT2003
- Контакти:
Времето се постопли, да взимам ли апарата

vankoni написа:Времето се постопли, да взимам ли апарата![]()
![]()

- ivo8181
- Автомобил: MK 4 GTI
- Двигател: 1.8 TURBO
Еххх тази колежка бе ькъла ви взе
мн предложения мн нещо
какво става по тези сбирки не е ясно вече 
какво става по тези сбирки не е ясно вече - xarito
- Автомобил: vw golf 2
- Двигател: kr
може и да им е взела акъла знае ли се
та я кажете имаше ли барбекю тоба онова че се мятаха едни дървени въглища или си останахте само с приказките

та я кажете имаше ли барбекю тоба онова че се мятаха едни дървени въглища или си останахте само с приказките