Супер е колата колега. Принципно не си падам много по Пасаторите, но този е голям красавец.
Много безаварийни километри ти желая и много да те слуша и радва.

napster написа:Как няма да е красавец като за 8 месеца съм набил повече от 8000лв в тази кола. Е има си и леки забележки, но не са фрапиращи. Продадох я уж заради една по- лачена пак същия модел Пасат, ама така като гледам скоро няма да имам възможност за друга количка
Dead man написа:napster написа:Как няма да е красавец като за 8 месеца съм набил повече от 8000лв в тази кола. Е има си и леки забележки, но не са фрапиращи. Продадох я уж заради една по- лачена пак същия модел Пасат, ама така като гледам скоро няма да имам възможност за друга количка
Колега,видях колата веднага след като Ладо я докара...![]()
Не се престаравай със сумата...![]()
Да не говоря колко забележки имаше колата...
При продажбата на една кола винаги купувача е пре.... ( ако колата е чисто нова го нямаме този проблем )
Dead man написа:Колега,видях колата веднага след като Ладо я докара...![]()
Не се престаравай със сумата...![]()
Да не говоря колко забележки имаше колата...
napster написа: А относно забележките човека си я гледа и я одобри в този и вид. Не се оплаквам че съм дал доста пари по колата все пак аз се возех вътре и съм гледал всичко да и бъде наред. Относно забележките като вземем да си купуваме коли от магазина тогава няма да има забележки
batmilko написа:така е, аз досега две мои коли съм продал и при двете на купувача му разказвам основно за забележките
за първи път купих кола по този начин и съм най-доволенsanto_trafficante написа:batmilko написа:така е, аз досега две мои коли съм продал и при двете на купувача му разказвам основно за забележките
ехх помниш ли как купихме Цитроня![]()
batmilko написа:за първи път купих кола по този начин и съм най-доволенsanto_trafficante написа:batmilko написа:така е, аз досега две мои коли съм продал и при двете на купувача му разказвам основно за забележките
ехх помниш ли как купихме Цитроня![]()
![]()
![]()
napster написа:Как няма да е красавец като за 8 месеца съм набил повече от 8000лв в тази кола. Е има си и леки забележки, но не са фрапиращи. Продадох я уж заради една по- лачена пак същия модел Пасат, ама така като гледам скоро няма да имам възможност за друга количка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта