Голф 2 по висок
- nofearinc
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 2 по висок
Колеги, само с втулки и такива приспособления ли става? Мен ме филмираха, че 400лв ми е повдигането на Golf 3-ката 

- horor1991
- Автомобил:
- Двигател:
какви 400 лева тва ако си земеш и джанти сиг само втулки ги сложи да са ти 20 лева и може да земеш пасатови амонтисиори за 3тройката

- otvorkoto
- Автомобил:
- Двигател:
Аз моя преди го вдигнах с гумени подложки на пружините . Ако нямяте се продават и по магазините . Другия варянт на двойките е ако чашките на задните амортесиори са подвижни ( както мойте ) разглабяш ги вкарваш подходяща тръба и се повдига чашката от там пружината и цялата кола . С предните е по сложно ( поне за мен ). Ама чесно да ви кажа добре изглежда , но колата е много нестабилна и на завоите трябва да внимавате, че да няма паркиране по таван . Иначе са ми казвали, че и с по високи или дълги амортесиори пак става . Успех . 

nofearinc написа:Колеги, само с втулки и такива приспособления ли става? Мен ме филмираха, че 400лв ми е повдигането на Golf 3-ката
И,мислиш че е много ли?

Едно окачване,за да стане както трябва и да работи какво трябва,без да има последици за останалата част от ходовата част и трансмисията ,струва повече.Доста повече.
Това с подложките под/между/над пружините е цигания.Амортисьорите стоят "опънати" и нямат ход.Става само за визия,но не и да се кара...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”