За това как ни работят кабеларките

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
didko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

За това как ни работят кабеларките

Мнениеот didko » Чет 04 фев 2010 9:31

Тази седмица и аз реших да вляза в крак с модата и да си пусна кабелна телевизия(цифрова). Отивам аз в офиса да проуча как стоят нещата и първото нещо което ми пробутват е ЗАПИС НА ЗАПОВЕД за техниката която предоставят :smackbum :smackbum :smackbum , няправо съм втрещен от наглото отношение. Как може да те изнудват по този елементарен начин(щом искаш да гледаш подписваш)? Ок съгласен съм че може и да има некоректни клиенти, но това ли е начина? Щом това скъпоценно оборудване(30 лв.-поне толкова му искаха в булсатком, а аз като ги гледам излизат от един и същ завод, ест. с някой промени...) е толкова ценно за тях, ами да посочат в договора че е изключително тяхна собственост до валидност на договора или за еди какъв си срок. Та въпроса ми е имат ли въобще право да ти поставят такива условия при положение че нямаш абсолютно никакви задължения и отношения до този момент с тях.

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Re: За това как ни работят кабеларките

Мнениеот yoan4o » Чет 04 фев 2010 10:01

:shock :shock
Запис на заповед, тея не са добре, за 30лв.
Направо ще им я завра в ........
Никога няма да се научат тия варвари, да го направят цивилизовано, плащаш си 30лв. като депозит за тая техника и тва е!
Е*ахти тъпанарите!

Дали имат право, ми кой знае, що не, ама луд е тоя който се подписва, друг е въпроса дали и какво могат да направят след това с тая заповед ако има проблеми някакви!

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Чет 04 фев 2010 10:04

Аз не бих подписал, това е пълна идиотия. И изобщо записа на заповед не е обезпечение в смисъла на думата, защото ответната страна може да поиска изпълнение на записа дори и да не си увредил техника или да си нарушил някаква клауза в твоя случай.

didko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didko » Чет 04 фев 2010 10:37

eddyman написа:Аз не бих подписал, това е пълна идиотия. И изобщо записа на заповед не е обезпечение в смисъла на думата, защото ответната страна може да поиска изпълнение на записа дори и да не си увредил техника или да си нарушил някаква клауза в твоя случай.

И аз подходих по същия начин, отказах да подпиша, и отговора на съответната страна- ми тогава няма кабелна. Е ок няма кабелна от вас ама има друг оператор :012: , но и там не знам на какво ще попадна ама..... живеем в Булгаристан.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 04 фев 2010 11:20

Пичове така е ,аз я подписъх и вече близо година няма ядове,това е ако не им върнеш устройството ,а се откажеш при мен в СКК тази ЗЗ е за 200лв.толкова им струвал тайландския боклук дет са ми го дали,който вече го сменяха 2 пъти :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun
Според мен навсякъде във всеки кабелен оператор ще те накарат да подпишеш такава ЗЗ,но явно за различна сума :idea: :wink:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 04 фев 2010 12:01

ъъъъъъъъ

това в кой град /държава ???
кой е "оператор-кабелар" ???

didko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didko » Чет 04 фев 2010 14:57

Оператоhttp://www.tvskat.net/р , град черномерски, държава- вече не знам :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Съб 06 фев 2010 20:32

Отивай в Булсата и не се занимавай с глупости... Тая кутия няма и 5 лв да излиза на производителя... :063: :063:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 08 фев 2010 14:37

Така е и в Русе, КТ Делта - два броя ЗЗ - един за цифровия декодер и един за кабелния модем за нета.
Само дето явно не са наясно, че след изтичане на една година този Запис на заповед могат да го ползват само за едно ... :WC

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”