Проблем с обороти на АБУ
- Pavlin
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с обороти на АБУ
Здравейте. Снощи като се прибирах се случи нещо много странно. За 4км колата ми изгасна 4 пъти. Колата няма газова. Когато е на свободна скорост оборотите си играят от 500 до 1500 без да давам газ, все едно йо йо вдигат се падат и то само в тези граници.
моля за помощ. Благодаря!

- venll-vr
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с обороти на АБУ
Откачи си клемата на акумулатора за 15-20 мин. и си почисти стъпковото моторче. Ако не се оправи, качи е на ВАГ-КОМ, но ако горното не ти реши проблема най-вероятно ТПС.
- Pavlin
- Автомобил:
- Двигател:
Работата излезна дебела. Смених дюзата или както се води на моно инджекцията, непръскаше добре, оправи се замалко за около час и оборотите на свободна падаха до първата чертичка след 0 на оборотомера. Веднага я закарах на видят компютъра и там излезна че дроселовата клапа неработи и сега трябва да я сменям. Някой знае ли колко горе долу вървят втора ръка?
П.С.
Може ли да ме светнете как да си намеря работещ дросел да не ме излъжат в моргата, и примерно от кои двигатели мога да взема дросел аз съм с АБУ. Благодаря!
П.С.
Може ли да ме светнете как да си намеря работещ дросел да не ме излъжат в моргата, и примерно от кои двигатели мога да взема дросел аз съм с АБУ. Благодаря!
- CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля, че са около 200 лв дроселите Виж тук
viewtopic.php?f=7&t=171185
viewtopic.php?f=7&t=171185
Колега аз съм същия като теб , с Венто ГТ съм . Декември ме остави на магистралата като ми угасна в движение , 10-на дни по-късно отново , но поне в София
Не искаше и да запали след последното гаснене на 26.12.2009 , вчера си свалих дистрибуторната капачка и я зачистих , както и палеца ... запали веднага ! Уж нямаше проблеми , но днес отново почнаха да ми играят оборотите надолу ... аха аха да загасне ... и захапва УЖАС
Дано да не излезе и при мен тоя дросел , че ше ми се присе.е 

- Pavlin
- Автомобил:
- Двигател:
Аз знам че ночи са 200лв, не ме устройва, много пари са. По моргите мйи казаха е вървят към 40лв. и затова питам дали е вярно.
Колега карай я на VAG-COM. Дано да се оправиш
Колега карай я на VAG-COM. Дано да се оправиш

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”