Traffic & Z-Rock

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Traffic & Z-Rock

Мнениеот VWGT » Чет 04 фев 2010 22:14

От около седмица насам всеки път като пусна радиото в колата на Z-rock, на дисплея се появява този надпис Traffic, в резултат спира да приема команди. Мога само да го изключа или да прехвърля на CD или BT. След като върна на радио в първите секунди е ок и мога да сменя станцията, но върна ли на Z-rock всичко пак забива ?! Радиото иначе си работи перфектно от цифра време и на нито една друга станция не го прави този проблем, модела е Blaupunkt Hamburg mp68. Може ли самата радио станция да бъзика нещо тази функция, изобщо радиата в България поддържат ли я ?! Доколкото знам нейната идея е да показва текстови трафик съобщения ... направо съм в шах, накой друг има ли такива проблеми ?

PitkataJoe
Автомобил:
Двигател:

Re: Traffic & Z-Rock

Мнениеот PitkataJoe » Пет 05 фев 2010 13:01

Изключи функцията Traffic Assistance (TA). Не знам на това радио как е точно - меню или бутон. Идеята е, че когато си слушаш радио и има някъде съобщение за трафика, радиото превключва да го чуеш, после след края му те връща на станцията, която си бил. Нямам идея в БГ да има такава екстра...

Потребителски аватар
passenger
Автомобил:
Двигател:

Re: Traffic & Z-Rock

Мнениеот passenger » Вто 09 фев 2010 11:02

VWGT написа:От около седмица насам всеки път като пусна радиото в колата на Z-rock, на дисплея се появява този надпис Traffic, в резултат спира да приема команди. Мога само да го изключа или да прехвърля на CD или BT. След като върна на радио в първите секунди е ок и мога да сменя станцията, но върна ли на Z-rock всичко пак забива ?! Радиото иначе си работи перфектно от цифра време и на нито една друга станция не го прави този проблем, модела е Blaupunkt Hamburg mp68. Може ли самата радио станция да бъзика нещо тази функция, изобщо радиата в България поддържат ли я ?! Доколкото знам нейната идея е да показва текстови трафик съобщения ... направо съм в шах, накой друг има ли такива проблеми ?

:Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun
хах :) това и при мен се случва, от 2-3 седмици ... даже уикенда извадих книжката на CD-то да видя аджеба тия надписи какво означават. При мен има отделен бутон за тази цел, и мислех че аз го натискам без да искам от време на време. Иначе като излезе надписа и радиото заглъхва, намалява си звука и на дисплея изписва само Traffic но нищо друго, както и нищо не се чува. И при мен е само на Z-Rock. Когато обаче ми е натиснат бутона и искам инфо тогава спира да приема всякакви други команди, даже не иска да смени от радио на CD. Моето е LG.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”