Traffic & Z-Rock
Traffic & Z-Rock
От около седмица насам всеки път като пусна радиото в колата на Z-rock, на дисплея се появява този надпис Traffic, в резултат спира да приема команди. Мога само да го изключа или да прехвърля на CD или BT. След като върна на радио в първите секунди е ок и мога да сменя станцията, но върна ли на Z-rock всичко пак забива ?! Радиото иначе си работи перфектно от цифра време и на нито една друга станция не го прави този проблем, модела е Blaupunkt Hamburg mp68. Може ли самата радио станция да бъзика нещо тази функция, изобщо радиата в България поддържат ли я ?! Доколкото знам нейната идея е да показва текстови трафик съобщения ... направо съм в шах, накой друг има ли такива проблеми ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Traffic & Z-Rock
Изключи функцията Traffic Assistance (TA). Не знам на това радио как е точно - меню или бутон. Идеята е, че когато си слушаш радио и има някъде съобщение за трафика, радиото превключва да го чуеш, после след края му те връща на станцията, която си бил. Нямам идея в БГ да има такава екстра...
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Traffic & Z-Rock
VWGT написа:От около седмица насам всеки път като пусна радиото в колата на Z-rock, на дисплея се появява този надпис Traffic, в резултат спира да приема команди. Мога само да го изключа или да прехвърля на CD или BT. След като върна на радио в първите секунди е ок и мога да сменя станцията, но върна ли на Z-rock всичко пак забива ?! Радиото иначе си работи перфектно от цифра време и на нито една друга станция не го прави този проблем, модела е Blaupunkt Hamburg mp68. Може ли самата радио станция да бъзика нещо тази функция, изобщо радиата в България поддържат ли я ?! Доколкото знам нейната идея е да показва текстови трафик съобщения ... направо съм в шах, накой друг има ли такива проблеми ?

хах

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”