! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот snickers_ » Чет 28 яну 2010 14:44

batmilko написа:
g.enchev написа:Изглежда не си шофирал извън България.

Когато тръгнеш на зелено минаваш на 10 поредни светофара на зелено и се движиш с всички автомобили на едно.
Нашите светофари не са настроени така... въобще не са съобразени един с друг
Правил съм си опити на права улица с поредица светофари.... дори с табелки на тях с препоръчителна скорост.... ами няма зелена вълна...
ужасТ

от цум до люлин тая улицата цялата ако караш като хората си има зелена вълна

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Чет 28 яну 2010 14:46

snickers_ написа:
batmilko написа:
g.enchev написа:Изглежда не си шофирал извън България.

Когато тръгнеш на зелено минаваш на 10 поредни светофара на зелено и се движиш с всички автомобили на едно.
Нашите светофари не са настроени така... въобще не са съобразени един с друг
Правил съм си опити на права улица с поредица светофари.... дори с табелки на тях с препоръчителна скорост.... ами няма зелена вълна...
ужасТ

от цум до люлин тая улицата цялата ако караш като хората си има зелена вълна

то си е цел булевард тва да го ева и се казва бул. Тодор Александров

верно е на зелена вълна от-до

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Чет 28 яну 2010 14:55

Проблема е че тая зелена вълна работи нощем. Не трябва да има задръстване. Не трябва да се кара с превишена скорост. Не трябва да се тръгва със закъснение. Обикновено нито едно от трите не е изпълнено.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Чет 28 яну 2010 14:58

не работи само нощем. Всяка сутрин минавам от там към 9ч и после пак към 18ч и зелена вълна си има...хващаш я при скорост от 40км/ч поне така съм си засекал

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Чет 28 яну 2010 15:03

С 60 км/ч от ЦУМ до след тунела на Люлин е зелена вълна. 40 км/ч е долната граница, 85 е горната.

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Чет 28 яну 2010 15:17

theultimate написа: Не трябва да има задръстване. Не трябва да се кара с превишена скорост. Не трябва да се тръгва със закъснение.

Мога да допълня и неправилното престрояване.
Пример:бул.България и бул.Т.Каблешков.Масакрата там е уникална.

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Чет 28 яну 2010 20:36

ама факт е, че на някои места се правят таквиз шменти капели
забелязал съм, че около семинарията има вълни, нагоре към симеоново и студентски..

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Чет 28 яну 2010 22:57

На два пъти засичкам едно сиво БМВ 5-ца в окръг Дианабад, от 2 ленти прави трета в ляво завива на дясно, засича и най-странното случи ми се да карам зад него, даже го изпреварих, не караше бързо но явно не му се чака на светофарите... кога ли ще се срешне със светло син товарен зил... амин.

п.с. даже когато го изпреварих бех на светофара на шела на дианабад завивах на ляво посока студентски, бях 1-ва кола на светофара, и той не застана зад мен, а мина пред мен на светофара :screwy да бехме 10 коли... ок, но си бях смао аз :screwy

ljs_vw
Автомобил: volkswagen passat
Двигател: ABS

Мнениеот ljs_vw » Чет 28 яну 2010 23:43

Колеги,за съжаление в нашата татковина зад волана се качват много хора които изобщо не мислят какво могат да причинят на пътя.Най-много,ме притесняват тея с "бързите" бе ем вета направо са уникум,като видят примерно голф и дай да се сръчкат или да се заядат.Последното ми преживяване беше в тунела на Люлин.Един от тея бързите на минус 13 градуса ме изпреварва от дясно при положение че аз карам с 90 в края на тунела посока център мина през огромната локва и ми окъпа току що измитото голфче,естествено ми замръзна предното стъкло и за малко да се случат много лоши неща.
Пазете се от тея ненормалници,които само избиват комплекси на пътя и създават предпоставки за ПТП!!! :bishop

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stenly » Чет 28 яну 2010 23:43

Такива тарикати е имало,има и ще има така че като ви засече някой теглете му една наум и да си троши главата а вие си продължавате по живо по здраво.
Един познат така слезна да се саморазправя с шофьор на някакво фиат Типо дето му е свирнал и шофьора от типото извадил пистолет и го шибнал в лицето с дръжката,така че хора всякакви.

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Пет 05 фев 2010 15:11

ljs_vw написа:Колеги,за съжаление в нашата татковина зад волана се качват много хора които изобщо не мислят какво могат да причинят на пътя.Най-много,ме притесняват тея с "бързите" бе ем вета направо са уникум,като видят примерно голф и дай да се сръчкат или да се заядат.Последното ми преживяване беше в тунела на Люлин.Един от тея бързите на минус 13 градуса ме изпреварва от дясно при положение че аз карам с 90 в края на тунела посока център мина през огромната локва и ми окъпа току що измитото голфче,естествено ми замръзна предното стъкло и за малко да се случат много лоши неща.
Пазете се от тея ненормалници,които само избиват комплекси на пътя и създават предпоставки за ПТП!!! :bishop

Знам, че не е хубаво да се "плюят" другите марки автомобили, но конкретно субектите с БМВ-тата нещо се самозабравиха направо по улиците, особено тези с по-старите модели, направо като видя такъв и ми се изправя косата :horror: И аз имах приключение с един с една стара 5ца, който при положение, че карах с може би над 50 км/ч по бул. "Ал.Ляпчев" ме натисна и взе да ми свири, понеже очевидно счете, че Голфа не е "достоен" за лява лента, която на него явно му се полага по рождение :beat_butt2 . Добре, че не ме изпревари отдясно, понеже на центъра на "Хюндай" винаги има паркирали по платното коли. Аз бях силно изненадан с каква скорост ще да е карал, като си гледам централното огледало постоянно и буквално преди 10-20 секунди въобще го нямаше на хоризонта.... Чудя се кога ли ще си изтърва нервите да :beat_butt2 някой рацер!

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пет 05 фев 2010 17:06

вчера на слизане от магистралата точно преди ЕЛПРОМ ме засече патрулка пълна с тъпи куки, нито мигач нито нищо. пропуснах сцени от рода на яко псуване и да свиря, тъйкато не бях с моята кола, но кретена продължи да ме нерви чак до автогарата. карах плътно зад него с около 70-80 и въобще тия хора по - не спазват правилника и от нас..

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 08 фев 2010 8:54

от мен отново сексуален поздрав към всички малоумни олигофрени-психопати качили се по колите си (и те не знаят за какво ), заради които отново по улиците на София движението е трагично !
Върнете си книжките и колите на вторични суровини и не мъчете околните със селянията и простотията си !!!!

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пон 08 фев 2010 9:41

One написа:от мен отново сексуален поздрав към всички малоумни олигофрени-психопати качили се по колите си (и те не знаят за какво ), заради които отново по улиците на София движението е трагично !
Върнете си книжките и колите на вторични суровини и не мъчете околните със селянията и простотията си !!!!

А ако всички си оставим колите, ти дали ше можеш да се качиш в автобуса ам? mhihi По пътищата се кара както винаги, такаче поздрава ти трябва да е към ония дето като видят сняг и се насират и влачат на първа скорост... ей от там е проблема, шубето е голям страх и 2/3 карат по-бавно отколкото позволява пътя!!

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 08 фев 2010 9:47

hooligan_sk написа:

...А ако всички си оставим колите,

щом се чувстващ от поздравените......

Върни се в “Пътеводител”