ljs_vw написа:Колеги,за съжаление в нашата татковина зад волана се качват много хора които изобщо не мислят какво могат да причинят на пътя.Най-много,ме притесняват тея с "бързите" бе ем вета направо са уникум,като видят примерно голф и дай да се сръчкат или да се заядат.Последното ми преживяване беше в тунела на Люлин.Един от тея бързите на минус 13 градуса ме изпреварва от дясно при положение че аз карам с 90 в края на тунела посока център мина през огромната локва и ми окъпа току що измитото голфче,естествено ми замръзна предното стъкло и за малко да се случат много лоши неща.
Пазете се от тея ненормалници,които само избиват комплекси на пътя и създават предпоставки за ПТП!!!

Знам, че не е хубаво да се "плюят" другите марки автомобили, но конкретно субектите с БМВ-тата нещо се самозабравиха направо по улиците, особено тези с по-старите модели, направо като видя такъв и ми се изправя косата

И аз имах приключение с един с една стара 5ца, който при положение, че карах с може би над 50 км/ч по бул. "Ал.Ляпчев" ме натисна и взе да ми свири, понеже очевидно счете, че Голфа не е "достоен" за лява лента, която на него явно му се полага по рождение

. Добре, че не ме изпревари отдясно, понеже на центъра на "Хюндай" винаги има паркирали по платното коли. Аз бях силно изненадан с каква скорост ще да е карал, като си гледам централното огледало постоянно и буквално преди 10-20 секунди въобще го нямаше на хоризонта.... Чудя се кога ли ще си изтърва нервите да

някой рацер!