Проблем с ел.стъклата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с ел.стъклата
Колата е пасат Б4 94год.Прозореца на предното стъкло от лявата странна не се затваря напълно до горе и когато стигне едно полужение и започва да трака и не се затваря трябва даго затворя с ръка до горе някой може ли да ми препоръча някой майстор от Варна и дали ще може да се оправи или трябва да земам нова машинка 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Проблем с ел.стъклата
Износил се е зъбният гребен. Със оригинални ел.стъкла ли е? Имат ли комфорт?
- mitacee
- Автомобил:
- Двигател:
да това е износване на гребена и моето едното беше така аз реших проблема като ми го навариха наваряват се зъбите другия вариянт е в морга или ново
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги с оригиналния би трябвало да е от както съм я взел не съм ги пипал, а колко пари ще струва нов или втрора употреба
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Нов е 480лв със моторчето и платката 140лв само желязото
Намери си един ръчен внимателно разпробий нитовете които държат врътката и на нейното място сложи моторчето. На оригиналните ръчни стъклоподемници има отвори които са за закрепване на моторчето. На ръчния има една пружина която е сложена да помага като се вдига стъклото оставия има ефект
На моя пасат така съм си решил проблема 
п.п. моторчето се държи на 3 болчета като едното е под ролката която е върху гребена ( ще разбереш за какво говоря като го свалиш )

Намери си един ръчен внимателно разпробий нитовете които държат врътката и на нейното място сложи моторчето. На оригиналните ръчни стъклоподемници има отвори които са за закрепване на моторчето. На ръчния има една пружина която е сложена да помага като се вдига стъклото оставия има ефект

п.п. моторчето се държи на 3 болчета като едното е под ролката която е върху гребена ( ще разбереш за какво говоря като го свалиш )
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
ninjaman написа:Колеги с оригиналния би трябвало да е от както съм я взел не съм ги пипал, а колко пари ще струва нов или втрора употреба
Преди две години взех целия механизъм за 100лв., втора употреба.
Иначе нов е наистина около 480лв.

-
- Автомобил:
- Двигател:
от Б3 пасат мисля че са същите не повече от 50 лева толкова съм го копувал втора употреба.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мале мале 480лв нов
ще потърся по моргите да видя първо дали мога намеря нещо