Проблем с парно G3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с парно G3
Имам следният проблем, търсих из форума но все подобни не като моя проблем затова реших да напиша нова тема. Карам Golf 3 1,8 MI 93 година. Сега в зимния период колата ми върви на 70 градуса .Kато ги качи 70 има парно за известно време след около 3-4 минути започва да духа студено все едно е обърнато на студено. Антифризът е на максимума. Когато изключа колата и погледна разширителното казанче антифриза е под минимума, започваики леко да го отварям антифриза се качва пак на максимума. И така с всяко каране и спиране. Различни майстори дават различно мнение: някой казват че е от клапите на парното, други че е от гарнитурата на главата. Ако някой се е сблъсквал със същият проблем нека пише за да мога да реша моят. Предварително благодаря.
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Re: Проблем с парно G3
Колега според мен си за термостат и радиаторче на парното и хубаво обезвъздушаване не системата,но да кажат и другите колеги ако знаят.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с парно G3
колега нее от гарнитура на глава там са други симптомите губене на течност пукане на маркучитеи надуване и др,казваш ту има ту няма,не знам повече ме съмнява водната помпа понеже един приятел на голф3 нямаше парно заради помпата,в теми съм засичал че 3ките са имали някви бай паси и те са правели проблем, а за термостат не знам длаи си за термостат понеже моя е постоянно отворен(не работи) и като позагрее си има хубаво парно(е скашонче зад решетката пред радиятора)http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=173607&hilit=%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE+%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%843 ето тука го има този баипасен клапанVasko1 написа:други че е от гарнитурата на главата
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”